David Neres, 22 de ani, jucătorul brazilian care a făcut spectacol cu Ajax anul trecut în Liga Campionilor, unde a ajuns până în semifinale, a povestit o fază la care nu ştii dacă să râzi sau nu.

După ce a ajuns un fotbalist cu bani si vedeta la Ajax, a dus la hotel de 5 stele două fete care îşi băteau joc de el când era mic. Le-a lăsat să înţeleagă că vor petrece clipe frumoase pe banii lui, dar le-a abandonat acolo!

Neres a dus două brazilience la un hotel de 5 stele şi le-a abandonat acolo
“Când eram tânăr, erau două fete care făceau glume pe seama mea. Când m-am întors în oraşul meu după 5 ani, le-am luat pe amândouă la un hotel de 5 stele. Le-am spus că mă duc până la baie, mi-am luat cheile de la maşină şi am plecat acasă fără să plătesc”, a povestit fotbalistul cotat la 45 de milioane de euro.

12 milioane de euro a plătit Clubul pentru Neres când l-a cumpărat de la Sao Paolo în 2017
6 ani, până în 2023, este durata contractului semnat de Neres cu Ajax
20 de meciuri a disputat Neres pentru Ajax în acest sezon
6 goluri a marcat Neres pentru Ajax în prima jumătate a acestui sezon

Clubul a vrut 50 de milioane de euro pentru David Neres în vară
Manchester United, Bayern Munchen și Atletico Madrid au fost echipele care au manifestat cel mai mare interes pentru tânărul brazilian sezonul trecut, potrivit Sky Sports. Imediat după parcursul din Liga Campionilor, Ajax voia aproximativ 50 de milioane de euro.

David Neres a evoluat în 50 de partide, în toate competițiile, sezonul trecut. Brazilianul a reușit să marcheze de 12 ori și a oferit 15 pase decisive.