Necenzurat, Stiri

Cum sa perfectionezi sexul oral folosindu-te de frisca sau bomboane mentolate

 Daca sexul oral devine banal, poti sa il perfectionezi folosind spre exemplu un tub de frisca. Afla cum!

Cum sa perfectionezi sexul oralSe cunoaste faptul ca barbatii sunt innebuniti dupa sexul oral. Daca pe tine te plictiseste, nu iti place sau a devenit prea banal, te poti folosi de trucuri simple ca sa eviti monotonia. Atat femeia cat si barbatul se poate folosi de putina frisca, spre exemplu, in timp ce face sex oral.

In timp ce faci sex oral poti tine langa tine un tub de frisca. Iti poti umple la un moment dat gura cu frisca si poti trece la sexul oral, iar partenerul o sa simta o senzatie nemaintalnita, o frecare mai moale sau lichida ca atingere pe penis, asa te poti juca mai mult cu penisul lui si sa inghiti mai mult decat deobicei datorita alunecarii. Asa sexul oral poate fi mai gustos si mai placut in acelasi timp pentru ambii partenerii.

Un al doilea truc este bomboana mentolata. Dupa ce ii faci mult sex oral, prin frecare o sa simt o caldura, ulterior poti sa iei in gura o bomboana mentolata. Partenerul tau o sa simta o usoarea raceala, un iz rece ce o sa vina din gura ta. Partenerul tau o sa simta tot felul de senzatii contradictorii si o sa ii creeze o placere mai mare si sa ajunga mai repede la orgasm. In locul bomboanei mentolate mai poti folosi si o guma de mestecat.

 

blank
blank