Catanga
Monden, Stiri

Cum sa intrii cu 10 la Conservator dupa ce ai picat Bacul

Cum sa intrii cu 10 la Conservator dupa ce ai picat Bacul

Catanga

Fiul Corneliei Catanga si a lui Aurel Paduraru a picat examenul de bacalaureat, dar a reusit sa intre la Conservator cu 10 curat. Alexandru, pustiul lautar a invatat pe rupte la sesiunea din toamna, iar rezultatele nu au intarziat sa apara. Catanga e fericita, o mama implinita, dar o femeie dezamagita, Aurel inca sustine idea ca iubita lui nu are nevoie de silicoane.

 

Alexandru, piciul familiei de laurari Catanga-Paduraru a intrat cu nota 10 la Institutul de Muzica de Stat. Dupa ce la sesiunea din vara, baiatul a adus dezamagire familiei si a picat bacul, in toamna lucrurile s-au mai schimbat. Alexandru a stat cu burta pe carte toata vara si in toamna nu doar a reusit sa obtina diploma de bacalaureat, dar si sa treaca peste examenul dificil de la Conservator, obtinandu-si locul de studii cu nota 10.

 

Manea pentru fiul ei

 

Catanga a tinut sa isi exprime bucuria pe ritmuri lautaresti. „Sunt o mama fericita
si o sotie iubita. Eu barbatul mi-l iubesc. Dar dupa Alex ma topesc”, ar putea fi urmatorul hit in lumea manelelor. Dincolo de toata implinirea ei ca mama, Catanga continua sa ravneasca la silicoane. Iubitul, Aurel Paduraru se teme pentru viata ei si nu aproba o astfel de interventie chirurgicala.

 

 

 

blank