Stiri

Cum să începi să joci Blackjack?

Blackjack sau 21, așa cum îl numesc oamenii, a fost unul dintre cele mai populare jocuri de-a lungul anilor și are o mulțime de jucători din întreaga lume care îl joacă datorită simplității și atmosferei sale elegante. Chiar și pentru jucătorii experți care fac multe calcule matematice înainte de a juca la un anumit casino online, toți preferă să joace jocuri de Blackjack pe bani reali. Regulile sunt atât de simple, dealerul trebuie să stea nemișcat tot timpul, jucătorii sunt la locurile lor, iar dealerul conduce întregul spectacol, de la amestecarea pachetului până la anunțarea rezultatelor și anunțarea câștigătorului jocului.

Regulile de bază ale Blackjack-ului

Blackjack este unul dintre cele mai jucate jocuri în orice cazinou și pentru a înțelege noțiunea acestui joc, pentru a juca Blackjack trebuie să cunoști regulile de bază. în primul rând știi că avem 4 ranguri (caro, inimă, pică, treflă) fiecare rang are 13 cărți începând de la 1-13. 1 se numește As și valorează 1 sau 11 puncte, celelalte cărți de la 2 la 10 au valoarea numărului lor, deci dacă ai 6 atunci valorează 6 puncte, fiecare carte cu fața, fie că este valet, damă sau rege valorează 10 puncte.

Acum să vorbim despre joc, Când joci Blackjack joci întotdeauna împotriva dealerului, indiferent de ceilalți jucători de la masă, runda este de doar două mâini și fiecare jucător speră să aibă cel mai mare scor în funcție de punctele cărților. Blackjack este o mână de 2 cărți care echivalează cu 21 de puncte, orice este mai mare de 22 se numește mână moartă, ceea ce înseamnă că ai pierdut deja. Cu toate acestea, cel mai important lucru este că, dacă vrei să câștigi, mâna ta trebuie să învingă dealerul și pe ceilalți jucători care joacă cu tine la aceeași masă.

blank

Sfaturi și trucuri pentru începători

Dacă sunteți nou în jocul de Blackjack, există câteva sfaturi pe care trebuie să le știți atunci când jucați la orice cazinou, fie că este unul online sau unul terestru. În general, trebuie să verificați întotdeauna cartea cu fața în sus a dealerului înainte de a face ceva, deci dacă aceasta este între 2-6, înseamnă că mâna dealerului va da faliment, iar dacă este 7 sau mai mare trebuie să fiți mai atent.

Jucătorii sar întotdeauna peste plasarea pariului secundar de asigurare care plătește 2 la 1, deoarece chiar dacă ați obținut un Blackjack, veți plăti în continuare pariul inițial. Încercați să vă așezați pe al doilea scaun sau pe celelalte scaune și nu pe primul pentru că dealerul s-ar putea să se grăbească, acest lucru vă va oferi suficient timp pentru a vă evalua starea și cărțile, încercați tot timpul să luați înțelepciune și sfaturi de la cei care sunt experți în jocul de Blackjack unde au mereu strategii și idei noi deoarece sunt în acest domeniu dintotdeauna și nu uitați să practicați mereu și să aplicați toate cunoștințele pe care le-ați făcut pentru a stăpâni pe deplin acest joc. Puteți vedea și alte sfaturi profesionale de la atât de mulți experți.

blank

Strategii optime

Prima regulă a acestui joc pe care trebuie să o cunoști pe deplin este că jucătorul nu trebuie să ia niciodată pariuri de asigurare decât dacă are în cap niște calcule matematice sau strategii, această strategie va avea un Impact uriaș asupra jocului și va schimba norocul jucătorului care deja pierde. În continuare, toți jucătorii trebuie să înțeleagă pe deplin că toate cărțile posibile care pot fi în mâna ta sau în mâna dealerului au un joc matematic calculat corect și fiecare mână constituie ceea ce se numește o strategie de bază în Blackjack. Mai mult decât atât, mulți jucători cer să își schimbe mesele în funcție de aceste combinații. Acest lucru înseamnă că fiecare cazinou are mese diferite, setate în funcție de varianta de joc care are reguli diferite și mai multe strategii de aplicat pe fiecare masă. Cu toate acestea, cei mai mulți jucători urmează strategiile de mână moale, splitting și dublarea care le oferă mai multă libertate de a-și calcula cărțile, de a-și cântări statutul la masă, fie că este împotriva dealerului sau împotriva celorlalți jucători care joacă la aceeași masă. Trebuie să rețineți că, chiar dacă ați folosit o strategie perfectă, tot ați putea pierde jocul.

Concluzie

Acestea sunt sfaturile de care să țineți cont atunci când vreți să vă apucați de jocul de Blackjack. Important este, totuși, să jucați responsabil. Mult noroc!blank

blank