Necenzurat, Stiri

Cum sa eviti momentele jenante din timpul sexului?

In timpul actului sexual pot exista numeroase momente jenante. Iata cateva dintre ele si cum le poti evita!

lunge_600x450

Atat barbatii cat si femeile pot da cu usurinta de momente jenante in timpul actului sexual. Iata cateva dintre ele si afla cum poti sa le depasesti cu usurinta si gratie.

Nimic nu este mai penibil decat sa strigi numele altui barbat/femei in timpul actului sexual cu partenerul/partenera ta.  S-a constatat ca este una dintre cele mai frecvente greseli din timpul unei partide de sex. Momentul nu este foarte usor de depasit si de uitat, nimic nu este mai jenant decat sa il strigi Mihai, in loc de Alex sau Simona, in loc de Alina. Nu poti decat sa iti ceri scuze si sa dai vina pe hormonii placerii, neputand fi asa de usor de controlat.

 

Pentru femei este destul de incomod sa faca sex daca sunt neepilate. Cand partenerul tau vrea sa te pipaie, sa te atinga, sa iti atinga clitorisul, copasele sau gambele, este destul de ciudat sa dea de par, fie el mai tepos sau moale.  Ca femeie nu poti decat sa incerci sa eviti astfel de momente sau daca dai de un partener cu care faci sex-fulger, dupa moment te poti scuza fiind furata de moment.

 

Sa nu iti poti controla stomacul. Acesta este momentul cel mai penibil si rusinos dintr-un act sexual, atat pentru o femeie, cat si pentru un barbat. Daca se intampla sa ragai sau stomacul sa o ia pur si simplu razna, nu poti sa faci decat sa incerci sa te prefaci ca nu s-a intamplat nimic si sa te concentrezi sa iti continui partida de sex. Mai poti sa iti ceri un scurt „imi cer scuze” si sa continui. Astfel de reactii ale corpului trebuie inteles ca nu pot fi controlate, mai ales cand incerci sa te relaxezi si sa obtii placere. 

blank