Necenzurat, Stiri

Cum sa ai o viata sexuala “incendiara”

Cum sa ai o viata sexuala “incendiara”

Cum sa ai o viata sexualaDesi majoritatea barbatilor cred ca preludiul este necesar doar femeilor si de multe ori trec foarte repede peste aceasta etapa, specialistii au ajuns la concluzia ca acest pas este mai mult decat necesar si nu ar trebui omis niciodata. Ba mai mult, acele persoane care vor sa isi reinventeze viata sexuala si sa traiasca senzatii noi ar trebui sa incerce si „sexul..lent”. Ar fi o idee foarte buna ca inainte de actul sexual in sine, sa va familiarizati unul cu celalat, chiar daca va cunoasteti de foarte mult timp.

 

Puteti incepe cu atingeri senzuale, pe tot corpul, dar evitand zonele genitale. In acest fel, va veti relaxa dupa o zi tensionata. Sexologii recomanda femeilor sa fie indraznete si sa isi rasfete iubitii facand striptease, intr-un mod cat mai incitant. Dupa aceasta etapa, puteti continua sa va atingeti reciproc, exceptand in continuare zonele genitale. In acest fel, veti incepe sa va cunoasteti mai bine punctele erogene si veti afla lucruri noi unul despre celalalt.

 

Puteti continua cu un masaj relaxant sau puteti opta pentru o partida de sex oral. Specialistii recomanda partidele de sex oral si considera ca sunt un preludiu ideal pentru aceia care au mintea deschisa si vor sa incerce lucruri noi.

 

Dupa aceea, puteti trece la actul sexual in sine, iar de aceasta data alegeti o pozitie in care aveti posibilitatea de a va privi in ochi, cum ar fi pozitia misionarului sau cea in care femeia sta deasupra.

 

Continuati cu miscari lente si nu va grabiti sa ajungeti la punctul culminant. Veti ramane surprinsi cat de placuta poate fi o astfel de partida, in care acordati mai multa importanta detaliilor. La final, incercati sa ramaneti cat mai mult timp „in contact”.

Dana Craciun

 

blank