Showbiz, Stiri, Ultima Ora

Cum s-a distrat anul acesta Anamaria Ferentz de ziua ei de nastere

Pana nu de mult, Anamaria Ferentz isi serba zilele de nastere cu mare fast. Cantareata era rasfatata de omul de afaceri Nick Radoi care incerca sa-ii faca aniversarile cat mai frumoase. Iata insa ca anul acesta, situatia a stat altfel.

61611451

Zilele trecute, Anamaria Ferentz si-a sarbatorit ziua de nastere si pentru ca  aniversarea a gasit-o in tara, artista a ales sa petreaca intr-un cadru restans, alaturi de familie.

61611452

Daca pana acum omul de afaceri Nick Radoi ii organiza petreceri fastuase, anul acesta Ferentz s-a multumit cu una modesta. Partea materiala a fost insa  compensata de prezenta familiei. “A fost cea mai frumoasa zi de nastere de pana acum. Mi-am dorit sa o petrec linistita, in familie, la munte. Si asa am si facut: am petrecut-o in locuri inedite pentru familia mea, mai ales pentru mama, la Sinaia, pe partie, la cota 1400, la Castelul Peles si Pelisor, la Predeal, unde la Susai, catelul meu, a fost muscat de ureche de un alt caine. Si apoi la Sinaia, in piata mare foarte frumos impodobita de Craciun. Nu prea sarbatoresc eu ziua mea de nastere, de obicei, dar anul acesta chiar am vrut sa fie in familie si a fost superb”, ne-a declarat Anamaria Ferentz.

61611453

Singurul lucru care i-a stricat oarecum buna dispozitie a fost dorul fata de bunica ei, pe care a pierdut-o acum ceva timp si pe care o sarbatoarea in aceeasi zi cu ea.“De cativa ani ziua mea de nastere este umbrita de faptul ca mamaita nu mai este si imi este greu sa sarbatoresc. Zilele noastre de nastere sunt in aceeasi zi: 14 Decembrie. Stiu ca este prezenta spiritual in vietile si sufletele noastre dar imi este greu inca sa accept…Mamaita mea ar fi implinit anul acesta 90 ani…De ziua noastra port mereu aceeasi bluza, bluza ei care are in jur de 70 ani”, a mai marturisit artista.

61611455