Showbiz, Stiri

Cum s-au fotografiat impreuna Smiley si Sore

 In urma cu un an si jumatate, Sore si Smiley s-au trezit ca formeaza un cuplu. Nu in realitate, ci in paginile tabloidelor.

imaginea-care-va-reaprinde-toate-speculatiile-cum-s-au-fotografiat-impreuna-smiley-si-sore_1_1_size19

Speculatiile au inceput sa apara dupa cei doi au avut mai multe colaborari si au aparut impreuna la diverse evenimente, iar Pastele l-au petrecut tot impreuna intrucat parintii lor sunt buni prieteni.

Dupa ce Smiley si Sore au lamurit rapid zvonurile, punctand ca nu se poate vorbi de o altfel de relatie decat cea profesionala, insinuarile au fost inabusite, iar timpul a dovedit: cei doi nu ascundeau nimic.

Acum, o imagine publicata de Sore pe pagina sa de Facebook are potentialul de a crea noi speculatii cu privire la relatia sa cu Smiley. Cei doi s-au fotografiat la studioul de inregistrari, unde lucreaza de zor pentru a compune o noua piesa.

 Artista nu a mentionat daca va fi vorba despre un duet sau daca intentioneaza sa lanseze o noua piesa solo, dupa succesul pe care l-a avut in aceasta vara cu melodia „Inima”.

La randul sau, Smiley declara in urma cu ceva timp, intr-un interviu acordat emisiunii „Traieste-ti vara”, ca este indragostit de muzica si ca, deocamdata, munca ii ocupa tot timpul.

blank