Showbiz, Stiri

Cum s-au cuplat Paul Ipate si Jojo.

Jojo este din nou indragostita. Vedeta are o relatie cu tanarul actor Paul Ipate. Presa a aflat abia astazi de idila lor, insa, se pare, ca ei formeaza un cuplu de mai bine de doua luni.

Cum-s-au-cuplat-Paul-Ipate-si-Jojo--Actrita-dezvaluise-idila-inca-de-acum-doua-luni--Iata-dovada-

Jojo si noul sau iubit au plecat deja impreuna in vacanta, in Grecia, alaturi de fiul artistei si parintii acesteia. Cei doi nu s-au ascuns deloc, ba, mai mult, s-au sarutat patimas in vazul lumii, stiindu-se departe de tara. Ei bine, ochii vigilenti ai presei sunt peste tot, asa ca Jojo si Paul au fost demascati de un cititor de cancan, care a trimis cateva fotografii cu cei doi in ipostaze tandre catre wowbiz.ro.

S-au cuplat pe platourile de filmare

Jojo si Paul Ipate s-au cunoscut pe platourile de filmare, pentru o noua productie cinematografica, in care, culmea, ei joaca chiar rolul de iubiti. Artista a incercat sa sugereze inca de acum doua luni ca este impreuna cu Paul Ipate, cand a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie in care apare impreuna cu actorul. Alaturi de poza cu pricina, Jojo a scris si un mesaj sugestiv: “La filmari pentru noul proiect, cu the one and only Paul”.

Jojo, parasita in urma doua luni

In urma cu doua luni, Jojo fusese parasita de omul de afaceri din industria auto, Cristi Sandu. Potrivit apropiatilor, omul de afaceri nu era prea statornic in ale dragostei, asa ca a hotarat sa o paraseasca pe artista pentru a-si continua in voie viata de burlac. Cum Jojo suferea enorm, Paul Ipate a fost primul umar pe care artista si-a lins ranile.

Paul Ipate, extrem de romantic

In ultimul timp, Paul Ipate a devenit extrem de romantic. Actorul posteaza pe pagina sa de Facebook numai imagini cu peisaje si apusuri, chiar din Grecia, unde isi petrece vacanta cu noua sa iubita.