Andreea Antonescu
Showbiz

Cum s-a schimbat relația dintre Andreea Antonescu și Andreea Bălan de când au devenit mame: „Chiar și între surori mai există dispute”

Andreea Antonescu și Andreea Bălan se cunosc încă din copilărie și împreună au făcut furori cu trupa Andre. În ciuda faptului că trupa s-a destrămat în 2002, relația dintre cele două artiste a continuat. Anii au trecut, iar Andreea Bălan și Andreea Antonescu au devenit mame, ambele având fiice. Recent, Andreea Antonescu a dezvăluit cum s-a schimbat relația dintre ea și prietena ei, Andreea Bălan, de când au devenit mame.

Andreea Antonescu și Andreea Bălan au una dintre cele mai solide prietenii din showbiz-ul românesc. Cele două au format o echipă la America Express și au dovedit că relația lor de prietenie este extrem de puternică. Artistile au devenit mămici, ambele având câte două fetițe, iar acest lucru le-a întârit și mai tare relația.

Deși se cunosc de multi ani, a fost o perioadă în care artistele nu și-au vorbit deloc. Dar, tensiunile dintre Andreea Antonescu și Andreea Bălan nu au existat prea mult timp și s-au împăcat. În urmă cu doi ani, cele două au decis să reia proiectul lor de suflet și au revenit pe scenă cu trupa Andre.

Cum s-a schimbat relația dintre Andreea Antonescu și Bălanca de când au devenit mame

Andreea Bălan și Andreea Antonescu se cunoscu încă din copilărie, iar în anii 2000 au format trupa Andre, cu are au avut mare succes. Ulterior, drumurile lor au luat-o pe drumuri separate, dar au rămas prietene. Anii au trecut, iar artistele au devenit mame, ambele având câte două fiice. Recent, Andreea Antonescu a dezvăluit cum s-a schimbat relația de prietenie cu Andreea Bălan de când au devenit mame. Andreea Bălan este nașa Siennei, fiica mare a Andreei Antonescu, iar de-a lungul anilor, cele două s-au sprijinit în cele mai dificile momente.

„Am realizat de ceva timp că Dumnezeu pe noi două ne-a pus împreună. Și s-a văzut lucrul acesta de-a lungul vieți. Chimia care există între noi și coincidențele, eu nu cred în coincidențe, care ni s-au întâmplat amândurora.Suntem amândouă cu două fetițe.

Viața ne-a tot pus pe același drum. Chiar dacă la diferență de câțiva ani, poate. Eu mi-am dorit ca Andreea să fie familie când am rugat-o să fie nașa fetiței mele, dar mi-am dat seama că e mai mult decât atât„, a spus Andreea Antonescu, potrivit playtech.

Andreea Antonescu: „Este ca sora mea”

Andreea Antonescu și Bălanca au înființat trupa Andre în anul 1998, dar câțiva ani mai târziu, trupa s-a destrămat. Ulterior, cele două artiste au decis să refacă trupa și au continuat să colaboreze pe plan muzical.

Andreea Antonescu susține că Bălan îi este o prietenă de nădejde și întotdeauna se sprijină în momentele dificile. „Mi-am dat seama că este ca sora mea. Si atunci am înțeles că în orice familie, chiar și între surori, chiar și între soră și frate, că și eu am un frate, pe care îl iubesc enorm, mai există dispute. Plecând de la premisa că mi-e soră și că asta-i viața. Atunci am realizat mult mai multe. Am înțeles mult mai multe. Astea suntem noi două: două surori puse de Dumnezeu în această viață una lângă alta și bănuiesc că nu contestă nimeni lucrul acesta.”,

Citește și  Actorii români, invidioşi pe câştigurile colegilor de breaslă de la Hollywood

Andreea Antonescu a participat împreună cu Bălanca la America Express, unde au dovedit că relația lor de prietenie este una strânsă și frumoasă. După separarea trupei Andre, între cele două artiste au intervenit certurile, motiv pentru care nu și-au mai vorbit ani de zile.

În tot acest timp, fiecare dintre ele s-au concentrat fie pe partea personală, fie pe cea profesională. și-a întemeiat o familie și a adus pe lume două fetițe, iar la nașterea Clarei a fost la un pas de moarte. Atunci a decis să lase deoparte orgoliile și s-a împăcat cu Andreea Antonescu.

„N-am mai mers. Căruța nu mai avea patru roți și n-a mai mers. Am aflat de nefericitul moment cum că era să-și piardă viața în urma nașterii Clăriței. N-am stat pe gânduri. În secunda doi m-am dus la ea la spital, era internată la terapie intensivă.’, a spus Andreea Antonescu.

blank