Showbiz

Cum s-a filmat Alina înainte de a naște? Imaginile postate cu ea și viitorul tătic, Valentin!

Alina de la Mireasa sezonul 5 se pregătește să devină mămică. Soția lui Valentin poartă în pântec un băiețel, pe care urmează să-l aducă pe lume curând.

Este motivul pentru care Alina și Valentin au refuzat să fie alături de celelalte cupluri de ziua Antenei Stars. Atunci, cei doi anunțat că vor deveni părinți curând, bucurând pe toată lumea cu vestea minunată.

Cum s-a filmat Alina înainte de a naște. Imaginile postate cu ea și viitorul tătic, Valentin

În ultima perioadă, Alina a fost absentă în social media. Aceasta a postat recent o branulă, dând de înțeles că a avut nevoie de ajutor medical.

Toată lumea se aștepta să nască, dar momentul pare că întârzie. Luni, 15 ianuarie 2024, soția lui Valentin a postat noi imagini. Este vorba despre un clip din mașină în care apare și fostul concurent din sezonul 5 Mireasa.

Ei se pregătesc intens pentru a își întâmpina minunea, băiețelul lor mult dorit. În acest sens, Valentin mergea la frizer, pentru a își reîmprospăta tunsoarea. Alina, de pe locul din dreapta, zâmbea fericită. Aceasta pare să se bucure din plin de maternitate și arată senzațional.

Rămâne de văzut când ne va încânta cu imagini cu fiul lor.

blankblankblank

blank