Simona Halep
Actualitate

Cum s-a distrat Simona Halep de Ziua Îndrăgostiților. Jucătoarea de tenis, surprinsă cu zâmbetul pe buze

Simona Halep a plecat de Ziua Îndrăgostiților la Paris. Cu toate că jucătoarea de tenis nu a dezvăluit cine a însoțit-o, aceasta a publicat o fotografie cu zâmbetul pe buze, lucru rar de când a fost acuzată de dopaj.

Chiar dacă este implicată în scandalul de dopaj, Simona Halep a ales să își petreacă Ziua Îndrăgostiților chiar în Paris, „Orașul Iubirii”. Ea a publicat și o fografie în care este cu zâmbetul pe buze, iar fanii au dedus că persoana cu care a plecat în vacanță este chiar Fabien Cosmao, care lucrează la Academia Mouratoglou.

De curând, ea a fost într-un cantonament în Dubai cu preparatorul fizic, Fabien Cosmao. Acesta îi ține locul lui Patrick Mouratoglou până termină colaborarea cu norvegianul Holger Rune. Simona Halep a postat și o fotografie cu el pe rețelele de socializare, iar mulți fanii au întrebat-o dacă este vorba despre o nouă relație.

„Noul iubit? Așa da!” , a fost una dintre reacţiile celor care au văzut fotografia de pe contul constănţencei.

Femeia care este geloasă pe Simona Halep

La un moment dat s-a zvonit că Simona Halep are o relație pe ascuns cu Patrick Mouratoglou. La scurt timp, Dumitru Dragomir, fostul președinte LPF, a declarat că jucătoarea de tenis nu ar mai fi fost implicată în scandalul de dopaj dacă soția antrenorului ei nu ar fi fost atât de geloasă.

Acesta consideră că soția lui Patrick Mouratoglou este vinovată pentru toate problemele lui Halep. „Nu are nicio șansă, pentru că lumea e așa de înfierbântată când aude de un așa mare campion că pășește greșit și vor să-l dea exemplu. Așa și cu Dani Alves”, a declarat Dragomir. „Dar pot să bag mâna în foc că Halep nu a luat cu bună știință ce a luat. Ori a fost o răzbunare din partea apropiaților lui Mouratoglou, a soției lui. Nu pot să dezvolt. Poate să fie și așa. Nu că nu exclud, aș accentua pe chestia asta. Da, sigur că era geloasă”, a mai spus Dragomir, referindu-se Ada Obilu, partenera de viață a lui Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep.

blank