Dan Negru
Showbiz

Cum s-a ales Dan Negru cu renumele de „zgârcit”. Motivul pentru care colegii de televiziune râdeau de el: „Îmi investeam banii în cărămizi”

Dan Negru a dezvăluit momentul în care a devenit „zgârcitul” de care râdeau colegii din televiziune. Totul în cadrul unui interviu, în care a fost întrebat dacă se consideră un om bogat la momentul actual.

Cum s-a ales Dan Negru cu renumele de „zgârcit”.

Prezentatorul TV Dan Negru a vorbit despre momentele inedite pe care le-a trăit de-a lungul timpului, mai ales în tinerețe, în urmă cu 25 de ani, atunci când a fost criticat de colegii de breaslă prin a fi numit „zgârcit”.

„Ha,ha! Cu ai mei lângă mine, da. Sunt bogat. Am să-ţi explic și zgârcenia. Acum vreo 25 de ani când am început să câștigăm și noi ceva bani din TV, colegii mei de atunci își luau mașini scumpe și eu îmi investeam banii în cărămizi. Atunci, ei mi-au spus că sunt zgârcit că nu-mi iau mașinile alea. Nu-mi pare rău. Între timp, cărămizile s-au scumpit și mașinile cumpărate atunci nu mai au nicio valoare. De aici brandul meu de zgârcit. De la investiție din anii ’90”, a spus Dan Negru .

În cadrul aceluiași interviu, Dan Negru a fost întrebat cum se vede peste 10 ani. În urma acestei întrebări, prezentatorul a mărturisit că va fi cu siguranță tot pe micile ecrane și alături de familia sa. „România e țara lovită de discriminare de varsta. Cel puțin în TV există așa ceva. Sper să se schimbe ceva din mentalități. Ma văd lângă ai mei peste 10 ani. Și sigur tot în TV. Cei care promovează discriminarea de vârstă nu mă vor învinge!”, a mai spus prezentatorul Tv..

blank