Anca Serea
Showbiz

Cum reușește Anca Serea să se mențină în formă și să nu se îngrașe: ”Nu am fumat niciodată, nu beau alcool…”. Are o rețetă de salată neașteptată

Cum reușește Anca Serea să se mențină în formă și să nu se îngrașe. Are o rețetă de salată neașteptată. Anca Serea este mama a șase copii, însă acest lucru nu este vizibil dacă ne uităm la aspectul ei fizic. Se bucură de o siluetă demnă de invidiat, iar mulți s-au întrebat cum reușește acest lucru. Fără a mai lăsa loc de interpretări, recent a dezvăluit care sunt trucurile ei pentru a nu pune kilograme în plus, dar și care este salata ce o ajută mereu să aibă un plan alimentar echilibrat.

Vârsta este cu siguranță doar un număr pentru Anca Serea, care deși a devenit mama a șase copii, trupul ei este în continuare unul sculptat, cu forme voluptoase și fără kilograme în plus. Nu, nu ține diete stricte prin care să își interzică alimente sau mâncăruri, ci are grijă la tot ceea ce mănâncă, argumentând că mâncarea este cea care ne menține în formă dar și energici și sănătoși, astfel că e un aspect foarte important.

Anca Serea

Cum reușește Anca Serea să se mențină în formă și să nu se îngrașe: ‘Nu am fumat niciodată, nu beau alcool…’. Are o rețetă de salată neașteptatăCum reușește Anca Serea să se mențină în formă și să nu se îngrașe: ‘Nu am fumat niciodată, nu beau alcool…’. Are o rețetă de salată neașteptată
Vezi galeria foto

Anca Serea a precizat că sunt dăți în care ea și familia ei au poftă de fast-food, așa că nu ezită și se delectează cu astfel de produse, însă nu exagerează absolut deloc cu ele, știind cât de nesănătoase sunt. De obicei, alege să gătească chiar ea, diferite mâncăruri sănătoase, însă mai sunt și zile când nu are timp să treacă prin bucătărie prea mult, așa că atunci apelează la salata, care o ajută să își ia vitaminele necesare și totodată să aibă o masă sănătoasă.

Cum reușește Anca Serea să se mențină în formă și să nu se îngrașe

Anca Serea pune mare accent pe sănătate și pe aspectul fizic totodată, care sunt determinate, bineînțeles, de ceea ce mănâncă. Pentru un stil de viață sănătos și silueta pe care și-o dorește are grijă, ca atât ea, cât și copiii și soțul ei, să mănânce cât mai sănătos, așa că este o adevărată gospodină, care petrece mult timp în bucătărie. Totuși, activitatea din punct de vedere profesional nu-i permite mereu să stea prea mult timp în bucătărie, moment în care apelează la diferite variante rapide de mâncare, dar totodată sănătoase.

„Vin către voi cu o sugestie sănătoasă și rapidă! Trebuie să mâncăm pentru a trăi, nu să trăim pentru a mânca, spune o vorba înțeleaptă. Tocmai din acest motiv acord mare atenție alimentației, pe care încerc să o încadrez în limite sănătoase atât pentru mine, cât și pentru ai mei. Singurul meu inamic în acest sens este timpul limitat, dar cu puțină ingeniozitate cred că putem găsi soluții.’, a spus Anca Serea pe o rețea de socializare.

Rețetă de salată a Ancăi Serea

Recent, vedeta și-a încântat fanii din mediul online cu rețeta ei de salată pe care o face mereu când nu are timp să gătească și trebuie să improvizeze ceva pe moment. Nu, nu este nimic complicat, însă este o combinație care are cu siguranță un gust unic și toate vitaminele de care avem nevoie într-o zi.

Prin urmare, a specificat care sunt ingredientele, urmând ca fiecare să le taie după bunul plac, să le amestece într-un bol, iar apoi să le așezoneze cu sare, piper, ulei și oțet, în funcție de gustul fiecăruia, însă fără a exagera.

„Recunosc că sunt o mare fană a salatelor, așa că va propun și vouă o salată perfectă de preparat în orice anotimp, care nu necesită decât două minute de pregătire și este compusă din cinci ingrediente: roșii cherry, biluțe de mozzarella, măsline negre, frunze de spanac, fasole roșie și ceapă verde.

Totuși, nu s-a sfiit să recunoască că sunt momente în care alege cea mai ușoară variantă, dar și nesănătoasă în același timp. Pe lângă cartofii prjiți în casă, snițelele sau grătarul, mai trec și pe la fast-food, mai ales de dragul copiilor, care nu pot rezista tentației.

Mâncăm și cartofi prăjiți. Le fac cu șnițele sau cu grătar. În general, le dau cam ce își doresc. Nu le impun. Mai mergem și la fast-food, da. Nu sunt o mamă împătimită și nici o mamă cum s-ar crede, ca la carte. Și chiar le încurajez pe mămici ca, uneori, să facă excepții, pentru că excepțiile sunt sănătoase. Chiar dacă ne-am dorit să trăim într-o lume perfectă, lumea perfectă nu există decât dacă ne-o creăm noi. Deci da, ei mai mănâncă și la fast-food, la petreceri sau, dacă mă roagă, mai mergem și aici, o dată pe lună, nu știu exact.’, a mai spus vedeta.

Anca Serea: ‘Nu am fumat niciodată, nu beau alcool’

Citește și  Maria Simion face furori pe plajă cu formele ei!

Ei bine, salatele contribuie foarte mult la un stil de viață sănătos și la o siluetă demnă de invidiat, iar Anca Serea este exemplul concret care a demonstrat acest lucru de-a lungul timpului. Totuși, este de menționată că vedeta nu a fumat niciodată și nici nu a consumat alcool, ceea ce constituie o diferență enormă între stilul ei de viață și al unei persoane care are aceste vicii.

„Cred că muncesc foarte mult și sunt un om foarte activ, optimist și găsesc o rezolvare în tot ceea ce fac. Nu am niciun secret. Poate și pentru că eu chiar nu am fumat niciodată, nu beau alcool, mănânc sănătos și evit alimentele care sunt nesănătoase și așa mai departe… Evit să mănânc carne în cantitate foarte mare și nu prea mănânc zahăr. Nu sunt mare fan dulce. Nu. Și nu beau alcool, nu am băut niciodată’, spunea Anca Serea pentru Viva.

Sursă foto: Facebook / Instagram

blank