Showbiz, Stiri

Cum a reactionat amanta lui Mihai Chitu atunci cand a vazut ca e filmata!

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca solistul Mihai Chitu traieste o poveste de dragoste cu bruneta Andra Petcu, desi este insurat de ani buni. Chiar daca toata tara stie despre amantlacul lor, bruneta se fereste sa mai fie filmata langa el.

61631095

Mihai Chitu, marele castigator de la emisiunea concurs “Vocea Romaniei”, are o casnicie de peste 13 ani si o minunatie de fetita. Se pare insa ca mariajul lui scartaie de ceva vreme si nu mai reuseste sa se inteleaga ca pe vremuri cu sotia. Mai mult decat atat, cei doi sunt despartiti, insa nu divortati, iar Mhai s-a mutat deja cu amanta. Solistul are de cateva luni o relatie cu bruneta Andra Petcu si pare fericit alaturi de ea. 

S-au mutat impreuna inca din decembrie si toata suflarea romaneasca stie despre relatia lor, insa Andra a inceput sa evite sa se lase filmata alaturi de solist. Miercuri seara, cei doi au iesit la un restaurant de fite , in miez de noapte, iar totul a fost filmat pas cu pas de paparazzi. In momentul in care a vazut camera de luat vederi atintita asupra ei, bruneta s-a intors cu spatele si a facut tot posibilul sa isi acopere fata. 

61639117

Solistul i-a luat imediat apararea, punandu-se in fata ei. “Raspund la orice, dar lasati-o in pace. A aparut in presa, dar nu mai vrea”, ne-a spus el.

Mihai Chitu si Andra Petcu au petrecut aproape doua ore la restaurantul cu pricina, alaturi de o a treia persoana. Intalnirea a fost una de placere dar si de afaceri, asa ca au imbinat de minune utilul cu placutul. 

“Ne-am intalnit cu o veche prietena de-a mea care mi-a facut backing vocals. Am imbinat utilul cu placutul”, a declarat cantaretul, pentru CANCAN.ro. Cat despre relatia cu sotia, cantaretul sustine ca se inteleg bine. “Pentru noi e ok”, ne-a mai spus el.