Life, Stiri

Cum poţi să te transformi în iubita perfectă!

Dacă faci aşa ceva, iubitul tău va fi dependent de tine

731751

Daca vrei sa fii iubita perfecta nu trebuie sa recurgi la cine stie ce strategii elaborate. Este suficient sa apelezi la mici „trucuri” simple, menite sa il faca sa fie dependent de tine si sa nu isi mai doreasca o alta femeie.

Ajuta-l sa devina mai bun in tot ceea ce face

Iubita perfecta isi invata iubitul sa fie un adevarat cavaler, il indeamna sa-si descopere latura romantica a sa. Insa face mai mult de-atat! Il motiveaza sa se dezvolte, sa isi descopere adevaratul potential si sa isi corecteze defectele. Incurajeaza-l sa isi urmeze visurile si fii alaturi de el pana la capat.

Indrageste-i pasiunile

Daca iubitul tau are o pasiune pentru animale sau pentru fotbal, de exemplu, arata-i ca si tu o impartasesti sau, cel putin, o privesti in mod pozitiv. Documenteaza-te putin despre hobby-ul sau si incearca-l si tu. Discuta cu el despre ceea ce ii place cu adevarat si incearca sa iti cultivi si tie aceasta pasiune a lui. Relatiile se bazeaza pe sinergie, nu pe vieti separate.

Impresioneaza-i familia si prietenii

O alta modalitate relativ simpla de a-i castiga cu adevarat inima, este sa ii impresionezi familia si prietenii. Pe langa un look impecabil, de bun gust, pe care il adopti atunci cand te intalnesti cu apropiatii lui, ai nevoie sa te arati implicata in diverse conversatii si sa arati ca ai multe argumente la indemana. Daca te vede ca stii sa legi prietenii si te implici, te va indragi si mai mult.

Fii umarul pe care se poate sprijini

Adesea, barbatii au nevoie de un umar pe care sa se poata sprijini. Fii chiar tu acel sprijin in momentele cheie ale relatiei voastre. Atunci cand il vezi abatut, nu lasa sa tina in el supararea. Discutati si afla ce s-a intamplat, fara sa te aventurezi in sfaturi complicate, de care nu are nevoie.

Evita micile drame

Femeile au adesea obiceiul „sa faca din tantar armasar”. Evita sa faci adevarate drame din faptul ca a uitat sa ia paine sau ca a luat alt tip de ulei decat cel pe care l-ai rugat sa il ia. Astfel de scene nu provoaca decat resentimente si frustrari, iar relatia voastra va avea de suferit din pricina lor. Daca nu ii vei face reprosuri marunte, vei fi cu adevarat iubita perfecta!

Evita sa fiti prieteni pe retelele sociale

Inainte sa iti dai cu parerea despre acest sfat, reflecteaza pentru scurt timp asupra lui. Gandeste-te in felul urmator: esti iubita lui in viata reala, deci ce rost mai are sa va monitorizati reciproc conturile voastre de Facebook, Twitter sau Instagram? Mai bine evitati sa fiti prieteni pe retelele sociale si acordati-va intimitatea de care aveti nevoie.

Preia initiativa in pat

Iubita perfecta este si cea care preia fraiele relatiei si in asternut. Nu trebuie sa fii partenera cu initiativa la fiecare partida amoroasa, insa, din cand in cand, este mai mult decat intelept sa o faci.

Nu numai ca sexul va fi mai placut, insa in ochii lui te vei transforma in femeia ideala!

blank