Necenzurat, Stiri

Cum poţi să fii cea mai bună parteneră sexuală a iubitului tău?

Cum poţi să fii cea mai bună parteneră sexuală a iubitului tău?

sexVrei sa fii cea mai bună parteneră sexuală pe care a avut-o iubitul tău? Descopera 7 trucuri pe care trebuie sa le foloseşti în pat.

Următoarele trucuri îi vor asigura iubitului tău un orgasm de neuitat, iar ţie o poziţie de top în ierarhia celor mai bune amante pe care le-a avut vreodată.

1. Când îi oferi partida de sex oral, aşează-i picioarele pe umerii tăi. Este adevărat că îţi va fi puţin mai greu, dar gestul tău îl va excită la culme!

2. Când eşti în poziţia „femeia deasupra”, întinde-ţi corpul pe spate şi lasă-ţi picioarele desfăcute înspre faţa lui. Desfă-ţi larg genunchii în timpul sexului, astfel încât partenerul tău să îţi vadă zona intimă. Te asigurăm că „priveliştea” îi va oferi un orgasm extraordinar.

3. Ia-i mâna şi pune-o în zona ta intimă. Arată-i cu mâna ta deasupra mâinii lui cum să-ţi stimuleze clitorisul şi zonele erogene. Faptul că te va ajuta să te masturbezi îl va înnebuni complet.

4. Acoperă-ţi sfârcurile cu un lubrifiant care să aibă aromă de fructe. Când le va linge va avea o surpriză plăcută şi va fi excitat de gustul neaşteptat.

5. Ia un cub de gheaţă şi condu-l uşor, de la gleznele lui, până la penis. În acelaşi timp, linge urmele de apă pe care le lasă. Combinaţia dintre gheaţă rece şi limba ta fierbinte îl va aduce mai aproape de un orgasm extraordinar.

6. În timp ce îi faci felaţie cu o mână, ţine-i scrotul cu cealaltă şi masează-l uşor. Vei vedea imediat cât de mult îi place gestul şi senzaţia.

7. Dacă vrei să-i oferi un orgasm cu adevărat fantastic, contractă-ţi muşchii vaginali atunci când simţi că se apropie de orgasm. Cu cât îţi strângi muşchii mai tare, cu atât va avea un orgasm mai puternic.

blank