Necenzurat, Stiri

Cum poţi să arzi calorii făcând sex

Iată un Top 9 poziții sexuale prin care îţi menţii musculatura

60674742

Sexul te face să transpiri, dar trebuie să “muncești” pentru asta. Unele poziții sexuale implică mai multe grupe de mușchi decât altele și te ajută să arzi mai multe calorii.

Iată care sunt aceste poziții:

În picioare – Nu ai prea mult timp la dispoziție? Fă-o în picioare, în toaletă, lift, casa scării sau, pur și simplu, în propriul dormitor. Această poziție va lucra mușchii picioarelor și cei abdominali ai bărbatului și cei ai brațelor femeii. Pentru a practica acest “exercițiu” este nevoie de multă rezistență.

Lotus – Chiar dacă pare o poziție simplă, aceasta ajută foarte mult la tonifierea mușchilor abdominali și glutei.

cb01106ed4918b3ed4ec2f05904d000b

Doggy-style – Este una dintre cele mai populare poziții sexuale. Aceasta stimulează în egală măsură atât corpul bărbatului cât și ce al femeii, tonifiind abdomenul, fesele și cvadricepșii.

Cowgirl – Este una pozițiile preferate de femei, deoarece ele sunt cele “comandă”. Sunt implicați mușchii abdominali inferiori, cei pelvieni și cei ai gambelor. Această poziție este perfectă pentru îmbunătățirea rezistenței fizice.

Foarfeca – Este o poziție recomandată femeilor gravide, penetrarea este lentă și nu este obositoare. Totuși, sunt implicați foarte mult mușchii aductori și cei abdominali.

Podul – Trebuie să fii în formă bună pentru a încerca această poziție. Vei simți cum ți se vor pompa bicepșii, tricepșii, abdomenul, gluteii și picioarele.

Roaba – Poți arde aprox. 100 kcal. cu această poziție. Lucrează din plin mușchii brațelor (pentru ambele sexe), cei ai picioarelor și lombarii bărbatului.

Misionarul – Tonifiază mușchii abdominali, lombari dar și pe cei fesieri.

Fandarea – La început poate părea o poziție complicată, deoarece necesită o flexibilitate destul de bună. Dar, dacă nu ai o flexibilitate foarte bună, cu siguranță o vei îmbunătăți cu ajutorul acestei poziții. De asemenea, îți vei tonifia mușchii abdominali, lombari, cvadricepși și bicepși femurali.

blank