Life, Stiri

Cum poţi menţine flacăra vie!

7 feluri prin care să-l păstrezi mereu îndrăgostit de tine

7_feluri

Relațiile au de suferit de fiecare dată când unul dintre parteneri începe să îl ia pe celălalt drept „gata cucerit”, pentru că în cuplurile în care totul e deja rutină, erodarea vine de la sine. Provocarea este să încerci să păstrezi interesul viu, cu toate că parte dificil.

Oferă-i spațiu

S-ar putea ca partenerul tău să nu fie o persoană extrem de independentă, dar fiecărui bărbat îi place să se bucure de spațiu și e bine ca tu să îi înțelegi nevoia de libertate. Mai mult, un bărbat care se simte liber va găsi feluri în care să-ți arate dragostea sa și să te răsplătească pentru libertatea pe care i-o oferi, dându-ți spațiul de care are nevoie. Așa că nu îl forța să facă lucruri pe care nu vrea să le facă decât în cazuri excepționale.

Exprimă-ți dragostea

În ciuda faptului că par de multe ori distanți, majoritatea bărbaților sunt destul de nesiguri. Au nevoie să te audă exprimându-ți dragostea. Poate ca un simplu „Te iubesc” să facă diferența în relație și să îi refacă încrederea în sine și în dragostea ta.

Nu ezita să fii tandră

Nu există niciun să eviți toate momentele de tandrețe, pentru că ar putea avea un efect extrem de mare atunci când fie partenerul tău trece printr-o perioadă dificilă, fie v-ați certat, fie vrei, pur și simplu, să îi arăți că îi ești alături.

Pune-te în locul lui

E foarte important în majoritatea relațiilor, dar mai ales în cazul bărbaților care s-au simțit neînțeleși în adolescență sau nu sunt la fel de încrezători în atitudinea celor din jur în legătură cu ei pe cât ar trebui. Încearcă să te pui în locul său și să îi arăți că îl înțelegi, chiar dacă asta ar putea însemna ca tu să porți și greutatea bagajului său emoțional. E extrem de important ca partenerul tău să știe că îi împarți temerile, la fel ca și visele și că ești pregătită să îi fii alături.

Fii deschisă și sinceră

O mulțime de femei reușesc să își aducă partenerii la exasperare pretinzând ca aceștia să le citească gândurile. De fapt, cel mai firesc lucru din lume ar fi să te comporți diferit față de aceste femei și totodată natural: învață să fii deschisă și sinceră în legătură cu el, cu relația voastră și cu propria-ți persoană. S-ar putea să îl surprindă puțin, dar nu ai decât de câștigat comportându-te astfel.

Fă-i complimente

Bărbații au un ego destul de mare și e cert că reacționează bine la complimente. Există, însă, o singură regulă: acordă-i destul credit iubitului tău ca să poată deosebi complimentele reale de cele false. Spune-i mereu ce-ți place la el, reamintindu-i lui –dar și ție- ce te-a făcut să te îndrăgostești.

Apropie-te de persoanele pe care le preţuieşte

Orice bărbat, indiferent dacă este un introvertit cu puțini prieteni sau un extrovertit cu o mulțime de amici, are un grup micuț de oameni la care ține. Nu îi evita și nu îi ține departe, dacă ții la relația ta. E mai simplu dacă, oricum ar fi ei, îi accepți drept persoane pe care omul iubit le prețuiești sau iubește. E extrem de important și, de altfel, e exact ceea ce ne dorim și noi, atunci când vine vorba de grupul mic de oameni la care ținem și pe care vrem ca iubitul să îi placă.

blank