Life, Stiri

Cum poţi ajunge cel mai bun în pat?!

5 metode să fii cel mai bun la sex

sexual bun int

Partenerul tau a lipsit de la orele de sexologie de la scoala? Sexul joaca un rol foarte important intr-o relatie, iar daca tu nu esti multumita pe plan sexual, vor exista mari probleme in viata voastra. Nu iti fie teama sa ii spui unde greseste, este de datoria ta sa ii atragi atentia. Trebuie sa gasiti o solutie la problemele care apar in pat. Nu stii cum sa te comporti si cum sa il schimbi? Noi iti venim in ajutor!

Discutiile serioase pot aduce orgasme multiple

Nu-ti plac miscarile lui? Nu mai astepta ca ceva sa se schimbe. Te-ai gandit cumva ca lui nici prin cap nu ii trece ca tu esti nesatisfacuta din moment ce tipi si mimezi orgasmul? Se crede un macho si asta doar din cauza ta.

Fii sincera cu el. Spune-i ce nu iti place, indruma-l atunci cand greseste si explica-i cum si ce. Sinceritatea ta iti va aduce fericirea pe plan sexual!

Scapa de rutina

Dimineata incepe cu o partida de sex? Excelent. Fiecare dimineata incepe cu o partida de sex? Rutina! Sexul nu mai este atat de incitant atunci cand este planificat. De aceea este important ca fiecare partida sa fie neasteptata. Sau macar doua pe saptamana. Nu iti respinge partenerul (barbatii se simt jigniti in momentul in care sunt respinsi), spune-i doar ca vrei sa schimbi ceva. O mica surpriza (costum sexy, lenjerie intima, masaj erotic, film pentru adulti) l-ar putea pune pe jar!

5-3

Sa facem dragoste

Barbatilor le place sexul rapid. Ei inca nu au inteles ca nu suntem iepuri si ca avem si noi nevoie de un preludiu si o atmosfera romantica (ce-i drept, nu tot timpul) pentru a ne simti bine. Daca incepe sa dea “la galop”, opreste-l si preia tu conducerea. Poti face asta de fiecare data, astfel ii reamintesti ca nu este o lupta contra cronometru si ca nimeni nu se grabeste nicaieri.

Gata cu misionarul

Este timpul pentru pozitii mai extravagante. Stiu, e frumos, e placut, e… lenes. Dar din cand in cand este nevoie de putina magie. Si magia asta se obtine incercand, exersand, experimentand. Si nu ma refer doar la pozitii cand zic asta, ci si la locul in care o faceti. Fiti inventivi daca vrei sa ai parte de artificii orgasmice.

Trimite-l catre Sud

Sexul oral este o componenta destul de importanta a sexului, care ar trebui practicata de toate cuplurile. Nu iti place cum presteaza? Atunci inceteaza sa mai fii falsa si manifesta-te doar atunci cand se descurca. Corpul tau este precum o harta pentru el, nu stie fiecare punct si nici nu intelege ce trebuie sa faca. Are nevoie de directii pentru a se descurca. Ajuta-l oferindu-i indicii: la stanga, la dreapta, mai jos, mai sus, repede, mai incet.