Showbiz, Stiri

Cum l-a fermecat soţia pe Ghiţă Ciobanu’!

Frumoasă şi curtată de peţitori, Andreea l-a ales pe el!

 61505870

Sta mai mult pe la stana pentru ca acolo ii sunt mioarele cu care isi castiga existenta, insa atunci cand vine acasa, Ghita Ciobanu’ este intampinat de o femeie tanara si plina de farmec. Chiar daca are un copil si tine toata gospodaria in spate, sotia lui Ghita Ciobanu’ inca nu si-a pierdut nimic din frumusetea cu care l-a cucerit in urma cu cativa ani pe faimosul personaj din reclama companiei de telefonie mobila.

61505872

Andreea este din localitatea salajeana Balan, insa si-a urmat sotul in Jina, judetul Alba. Ea si Ghita s-au logodit pe 13 octombrie 2012, iar pe 20 ianuarie anul urmator au devenit sot si sotie.

61505871

Pe vremea cand inca era in casa parinteasca, Andreea nu ducea lipsa de petitori. Tanara era slabuta, mereu cu zambetul pe buze si, in plus, avea si scoala, terminase unul dintre cele mai bune licee din zona ei. Ghita i-a furat inima din prima, iar in ziua nuntii lor, fata era deja insarcinata cu fetita de care se bucura acum cei doi.

In ziua cununiei civile, Andreea a purtat o rochie ciclamen inchis, din voal, vaporoasa si foarte sexy, care lasa la vedere picioarele lungi si subtiri.

61505873

Astazi, tanara a ramas tot trasa prin inel, poate doar se vede ca intre timp a devenit mamica, insa si-a pastrat trasaturile senzuale cu care l-a cucerit candva pe sotul ei.

61505880

De cand a devenit cunoscut, gospodaria si stana lui Ghita Ciobanu’ sunt calcate des de oaspeti celebri. In vizita la faimosul baci au trecut oameni politici, ca Victor Ponta impreuna cu familia si presedintele PC Daniel Constantin, dar si vedete TV precum Cabral. Multi turisti care trec prin zona sunt dornici sa ii calce pragul starului din reclame.