Life, Stiri

Cum îşi păcălesc mii de românce partenerul. “Sunt virgină”. Ce ascunde de fapt în zona intimă

Româncele ar face orice pentru a-şi ţine partenerul aproape. Mai ales în cazul tinerelor care vor să pună mâna pe un tânăr cu bani, acestea le spun partenerilor lor că nu şi-au început viaţa sexuală, chiar dacă acest lucru nu este adevărat.

cum-isi-pacalesc-mii-de-romance-partenerul-sunt-virgina-ce-ascunde-de-fapt-in-zona-intima-168950

Însă medicina chirurgicală le poate îndeplini acest vis. Din ce în ce mai multe conaţionale apelează la bisturiu pentru a redeveni “domnişoare”. Procedura chirurgicală este cunoscută sub numele de rejuvenare vaginală. Îngustarea vaginului presupune remodelarea vaginului, pentru imbunatatirea performantelor sexuale ale femeii.

De cele mai multe ori, cele care apelează la aceste operaţii sunt tinere care sunt presate de cultură (arabi, musulmani), sau fetele care se tem de reacţia părinţilor – aceştia nu ştiu despre viaţa sexuală a fetelor lor.

Costurile nu sunt deloc de neglijat, preţul unei astfel de intervenţii ajunge undeva în jurul sumei de 1000 de euro la noi în ţară, iar dacă tinerele apelează la medici din străinătate, atunci preţul poate fi mai ieftin.