Pentru că online-ul a reprezentat pentru toți pariorii români singura cale de a se distra, pe întreaga perioadă a lunilor de pandemie, site-urile de profil au abordat acest context prin prisma fidelizării acestora, oferindu-le mai multe bonusuri și promoții în aceste luni.

 

Astfel, putem discuta în prezent despre o oferta mult mai tentantă a caselor de pariuri online, comparativ cu beneficiile pe care le oferă agențiile stradale, analizând astfel acest segment al bonificațiilor cu exemple cât se poate de concrete, despre care discutăm chiar acum:

Ce miză are fidelizarea acestei categorii de clienți?

Casele de pariuri online înțeleg oportunitatea pe care distanțarea socială, dictată de pandemia de coronavirus, le-a oferit-o. Însă redeschiderea agențiilor stradale de pariuri i-ar putea determina pe unii dintre cei care au jucat online în ultimele luni să revină în aceste spații, din motive simplu de intuit: apropierea de casă, socializarea, preferința pentru plăți cash etc

De aceea, fidelizarea acestei categorii de clienți se realizează acum și prin oferta vastă de bonusuri și promoții, oferite celor care aleg să continue activitatea de pariere în online, iar motivele din spatele acestei strategii nu sunt deloc puține: pariorii găsesc mai mult confort în a paria online, așadar, pot reveni de mai multe ori în aceeași zi pe site-ul respectiv; bankroll-ul acestora poate fi alimentat cu ușurință, datorită simplității oferite de online; interfața user friendly îi poate convinge pe aceștia și mai mult, în privința simplității cu care se pariază online etc.

Așadar, fidelizarea acestor clienți reprezintă o miză uriașă pentru casele de pariuri online.

Exemple de bonusuri prezente pe platformele de pariuri online

Pentru a înțelege mult mai bine modalitățile prin care site de pariuri lucrează non-stop la diversificarea ofertei de bonusuri și promoții, haide să analizăm împreună câteva exemple de pe platforma 888sport:

 

Bonus de Bun-Venit la 888sport

Pentru clienții noi, la o depunere minimă de 50 de lei (plafon maxim de 1.000 lei), această platformă oferă un bonus de 100%, conform termenelor și condițiilor disponibile pe site.

 

1 Freebet Bonus pe zi

La fiecare pariu câștigat de minimum 50 de lei (cu o cotă de cel puțin 0.5 sau mai mare), primești în fiecare zi un pariu gratuit de 25 de lei, conform termenelor și condițiilor disponibile pe site.

 

Funcția Bonus “Creează-ți pariul”

Această funcție suplimentară de pe 888sport îți permite să personalizezi propriile pariuri pe evenimente sportive din fotbal, conform termenelor și condițiilor disponibile pe site.

Fidelizarea pariorilor presupune și responsabilizarea site-urilor

Probleme de adicție, asociate pariurilor sportive online, trebuie să prezinte un interes deosebit de important pentru site-urile de profil.

 

Pe lângă campaniile de fidelizare, platformele online de pariuri sportive sunt obligate să prezinte descriptiv modul în care această activitate poate afecta calitatea vieții unui jucător, atunci când acesta se confruntă cu simptome asociate dependenței.

 

De asemena, orice site de pariuri acreditat de ONJN trebuie să îi ofere unui astfel de parior soluții fiabile pentru problema sa, reprezentând informații sau surse de contact către organisme specializate în consilierea problemelor determinate de adicția pentru pariurile sportive.