Raspunsul nu este sexul! Nici pe departe. Daca vrei sa ai o relatie sanatoasa, cat se poate de normala si de serioasa, nu raspunde cu ..sex!

E important sa stii ca intr-o relatie atmosfera generala este extrem de importanta. Este important cum te porti cu tine insati si cum te porti si cu el. Este importanta atitudinea ta. Ai grija sa fii pozitiva, senina, sincera si deschisa. Sa ii oferi ceea ce esti si ce ai, nu alte trucuri false. Nu purta masti si tine-l prin ceea ce esti tu de fapt!

Fii afectuoasa si ai grija sa il complimentezi si sa il surprinzi, uneori, cu mici bucurii: o cina, o baie calda, o iesire in club, un pahar cu vin sau o plimbare neasteptata la miezul noptii.

Nu te ingramadi sa ii verifi telefonul, sa il suni de o mie de ori pe zi si sa il verifici. Asta se nuemste disperare si isterie..ori pe ei asta ii sperie. Nu va sta langa o astfel de femeie.

Nu te folosi de sex pentru rezolvarea problemelor pentru ca aceasta nu este o maniera care va rezolva problemele asa ca…mai gandeste-te putin inainte si alege comunicarea!

Fii relaxata si ia iubirea ca pe un dar, nu ca pe un post de detectiv particular!