International, Stiri, Ultima Ora

Cum a fost pedepsit un bărbat care ar fi vrut să o violeze pe prietena nepotului său

Un bărbat din Carolina de Sud riscă să ajungă la închisoare după ce ar fi încercat să o violeze pe prietena nepotului său, informează myrtlebeachonline.com. Acesta din urmă nu a ezitat să-i aplice unchiului o corecţie fizică.

viol

 William L. Mattson, în vârstă de 52 de ani, din Conway, Carolina de Sud, a fost arestat de poliţie după ce ar fi încercat să profite de prietena nepotului său. Potrivit informaţiilor furnizate de poliţişti, tânărul şi-ar fi adus iubita acasă pentru a petrece împreună Revelionul.

La un moment dat, nepotul a plecat şi la întoarcere a surprins scena în care unchiul său încerca să îi violeze prietena. Nervos, acesta l-a scos pe bărbat din casă şi l-a bătut crunt. La poliţie, unchiul a venit cu o altă versiune a poveştii, potrivit căreia nepotul şi-ar fi părăsit prietena, care a căutat consolare în braţele unui bărbat mai în vârstă.

batut

Mattson a declarat că a început să se sărute cu fata respectivă în timp ce aceasta se afla goală sub pătură şi el era îmbrăcat. Tânăra a negat însă că ar fi acceptat să se iubească de bunăvoie cu unchiul prietenului ei şi astfel William L. Mattson a ajuns în arest.