Showbiz, Stiri

Cum fac scenele de dragoste Dorian Popa si Alina Eremia?!

Ce a dezvăluit artistul despre partenera lui din pat şi momentul când se strigă “Acţiune!”

Dorian Alina1

Sunt doi dintre cei mai admirati si populari tineri din showbiz-ul autohton si, de cand au aparut in “Pariu cu viata”, au devenit adevarate modele pentru tinerii din Romania.

Muncitori, perseverenti si pasionati de ceea ce fac, Alina si Dorian au fost pusi constant in situatia de a face fata provocarilor profesionale si de a-si testa limitele actoricesti. Au plans si au ras in hohote, au cantat si au dansat pana si-au epuizat toata energia, s-au sarutat cu pasiune si s-au certat inflacarat, ba chiar au filmat scene fierbinti care au pus pe jar inimile fanelor.

Ce se intampla cu Dorian si Alina in spatele camerelor de luat vederi, cand construiesc personajele Ioana si Andrei si incearca sa creeze o chimie credibila, o poveste de dragoste reala, care sa placa fanilor ce asteapta cu sufletul la gura evolutia relatiei lor ? Mai mult decat atat, cum se pregatesc pentru cele mai dificile scene, cele de dragoste?

Intr-un interviu, Dorian Popa a povestit ce se intampla inainte ca regizorul sa dea “Actiune” secventelor de care fug atatia actori. Nu inainte de a glumi pe seama flotarilor pe care le face insa: “Cum ma pregatesc? Pai fac 10 flotari si gata!”.

“Eu si Alina ne cunoastem deja de 3 ani de zile. Pot spune ca ne stim foarte bine unul pe altul, ne respectam si, mai ales pentru ca ea este fata, cand filmam secvente mai grele – cum ar fi cele de dragoste -, eu incerc sa o protejez. Ea este un pic mai timida. Este mai mica totusi cu cinci ani decat mine si sunt cinci ani din viata in care omul se schimba foarte mult. De la 20, cat are ea, pana la 25, te schimbi foarte mult”, ne-a explicat Dorian.

“Incercam sa ne protejam unul pe altul si lucrurile decurg foarte usor si foarte simplu”, a incheiat , satisfacand astfel curiozitatea tuturor fanelor care s-au intrebat pana acum care este secretul din spatele camerelor de luat vederi.

Alina Eremia si Dorian Popa vor fi cel de-al doilea cuplu de protagonisti in prima telenovela muzicala romaneasca “O noua viata”, care va fi difuzata incepand cu 2 februarie, pe acasa!