Life, Stiri

Cum eşti în pat în funcţie de data naşterii

Ce faci în dormitor în funcţie de… cifre

sfatulparintilor_ro_cuplu_sex_stockfreeimages_com__560x290_19839500

Un mic calcul cu cifrele din data ta de nastere poate sa-ti dezvaluie mai multe lucruri legate de viata ta intima si despre cum te comporti in pat.

Aduna cifrele din data ta de nastere, redusa la o singura cifra. Exceptie 11 si 22. De exemplu – daca data nasterii este 1 ianuarie 1980 – numarul destinului va fi: 1+1+1+9+8+0=20 (2+0) = 2.

 Numarul 1 Denota o persoana agresiva in pat. Conteaza mult ce cred altii despre tine, iti doresti sa fii tot timpul admirat. Se poate spune ca esti un amant cu un ego foarte puternic.

Numarul 2 Denota o persoana pasiva, delicata, misterioasa si, mai ales, timida. Iti plac situatiile romantice si intreaga ta viata sexuala este construita pe scenarii siropoase.

Numarul 3 Denota o persoana teatrala. Iti place sexul pe roluri. Pentru tine sexul este sursa fericirii. Esti energic in pat si iti pui in practica fanteziile.

Numarul 4 Denota o persoana schimbatoare. In unele momente traiesti o dorinta exagerata pentru sex, iar in altele esti pur si simplu blocat. De asemenea, iti manifesti in pat dualitatea violenta-sensibilitate.

Numarul 5 Denota o persoana pasionala. Iti place sa-ti pui in practica fanteziile, iti place sa experimentezi lucruri noi, sa-i satisfaci partenerului de sex toate dorintele. Esti un amant fara frica, tot timpul pus pe depasit limite.

Numarul 6 Denota o persoana sensibila. Pentru tine sexul este necesar doar pentru reproducere.

Numarul 7 Denota o persoana pasiva. Te incanta mai mult autoerotismul, masturbarea. In relatia cu oamenii te excita mai mult discutiile intelectuale decat sexul. Esti foarte rece intr-o partida de sex in doi.    

Numarul 8 Denota o persoana pasionala si timida, cel putin in aparente. Intrucat dedesubt arde un adevarat vulcan. Ai tendinta de a te lasa influentat de altii.

Numarul 9 Denota o persoana nerabdatoare. Esti iventiv, iti doresti sa experimentezi multe lucruri si astepti cu nerabdare sa iti poti pune in practica fanteziile. Monogamia nu este un cuvant din vocabularul tau.    

Numarul 11 Denota o persoana nonconformista. Esti inventiv, original, pasionat de sexul tantric, de punerea in practica a tuturor fanteziilor erotice.    

Numarul 22 Denota o persoana timida si totusi, perversa. Sub “masca” timiditatii se ascunde o dorinta sexuala intensa, uneori de-a dreptul perversa, care este gata sa explodeze.