Adrian Mutu
Showbiz

Cum este relația dintre Adrian Mutu și soția lui, Sandra, după 10 ani: „Normal că intervine obișnuința, dar…”

Sandra și Adrian Mutu sunt împreună de 10 ani, cei doi fiind exemplul clar că dragostea nu durează doar trei ani, cum scrie în cărți. În cadrul podcastului „DA, BRAVO” al lui Mihai Bobonete, Adrian Mutu a discutat despre viața personală și, implicit, despre femeia pe care o iubește, dezvăluind cum este relația dintre ei acum, după atât de mulți ani împreună.

Sandra și Adrian Mutu au avut parte de o nuntă spectaculoasă, iar în același an a venit pe lume și fiul lor, Tiago. Fostul fotbalist mai are un băiat, Mario, din căsnicia cu Alexandra Dinu și două fete din mariajul cu Consuelo, care locuiesc cu mama lor în Republica Dominicană.

Adrian Mutu

Cum se înțeleg Sandra și Adrian Mutu după 10 ani împreună

Sandra și Adrian Mutu s-au căsătorit acum opt ani, însă se iubesc de zece. Fostul fotbalist recunoaște că relația lor nu mai este ca la început, însă a evoluat într-o dragoste matură, mult mai profundă.

„Am o relație cu Sandra de 10 ani, suntem căsătoriți de 8. Dragostea adevărată e eternă, două persoane, atunci când se iubesc cu adevărat, nu poți să și urăști. Dragostea aia cu foc, când pe oriunde o prinzi, o rupi? Nu știu cât durează, nu am stat să mă gândesc.

Din punctul ăsta de vedere, eu cred că sunt ok și în momentul de față. Normal că intervine obișnuința. Bine, nici nu aș vrea să trăiesc tot timpul butterfly-ul ăla. Toți, cu cât înaintăm în vârstă, ar trebuie să ne gândim, tot ce am simțit noi când eram mici, toate astea, gata, am fost acolo. Dragostea dintre mine și soția mea e mult mai profundă, și la nivel mental.”, a povestit Adrian Mutu în podcastul lui Bobonete.

Se știe că Adrian Mutu a fost întotdeauna un crai al showbiz-ului, iar femeile roiau în jurul lui. El a dezvăluit că atunci când a întâlnit-o pentru prima dată pe Sandra, actuala parteneră de viață, avea 30 de ani și era însurat.

Pe atunci, ea avea doar 15 ani, iar el era însurat cu Consuelo Matos Gomez, o frumoasă brunetă din Republica Dominicană. Adrian Mutu a spus că nu s-a gândit niciodată că ar putea să-i devină soție.

‘Eu am văzut-o pe Sandra când era mai mică, când era la Miss România, avea 15 ani, mi-a plăcut de atunci, îmi plăcea de faptul cum arăta, aveam 30 de ani pe vremea aia, eram și însurat. Când am divorțat eu m-am mutat și în România și am avut posibilitatea să o cunosc pe Sandra și m-am bucurat’, a povestit Adrian Mutu, în cadrul podcastului lui Măruță.

„Cu Sandra sunt de 7 ani împreună și suntem foarte fericiți. Are o înțelepciune de bănățeancă, o sensibilitate și o finețe incredibile pentru cei 28 de ani ai ei. Sandra e o ființă solară, se vede asta și pe cel mic, cum l-a crescut.

Recunosc că sunt gelos. Pe Tiago vreau să îl duc la fotbal peste un an. De la doi ani a pus piciorul pe minge, sper să mă moștenească… În șapte ani, eu cu Sandra nu ne-am certat niciodată. Părinții și socrii s-au mutat la București de un an, de când cu pandemia, stau lângă noi. Vin pe la noi mai mereu, ne înțelegem perfect. Mama soacră e mână de fier în familie. Rezolvă tot!’, spunea Mutu acum doi ani.

blank