Showbiz, Stiri

Cum definteşte Marcel Toader romantismul?!

“Locurile speciale” unde o ducea pe Gabriela Cristea erau… meciurile de rugby

media_138010428391199500

 

Prezent la aniversarea Federatiei Romane de Rugby, care a implinit 100 de ani de la infiintare, Marcel Toader, fostul international roman, a dezvaluit ca in perioada in care a fost impreuna cu Gabriela Cristea au mers de multe ori la partide de rugby.

“Pentru mine, rugby-ul reprezinta un lucru aparte. Am mers de multe ori impreuna cu Gabi la diferite meciuri de rugby, pentru ca am vrut sa vada exact lumea din care eu provin si ce inseamna cu adevarat acest sport”, a explicat Marcel Toader. Nu a precizat şi dacă Gabriela Cristea era încântată de aceste partide.

Intrebat cum se simte atunci cand toata lumea il considera un fel de playboy al Romaniei, Marcel Toader a raspuns zambind: “In nici un fel. Oamenii care ma cunosc, fostii colegi din lumea rugby-ului, stiu ca mi-au placut tot timpul femeile frumoase. Asa ca nu este nici un fel de problema din acest punct de vedere”, a mai spus Marcel Toader, care a mai declarat ca daca va ajunge sa colaboreze cu cei de la emisiunea “Burlacul” va avea foarte multe lucruri interesante de spus. (I.G.)