Showbiz, Stiri

Cum a decurs reîntâlnirea dintre Cheloo şi concurentul homosexual de la X Factor!

Vezi dacă Delia l-a păstrat sau nu pe Paulo în echipă!

cheloo

Întâlnire de gradul 0 la X-Factor, acolo unde Paulo Lagana a cântat din nou în faţa lui Cheloo, juratul care l-a desfiinţat la ediţia trecută. Din fericire pentru rapper, Paulo Lagana a plecat acasă.

Paulo Lagana a cântat piesa Mirabelei Dauer „Fotoliul din odaie”. „Eşti foarte expresiv, ai putea să faci actorie. Trebuie să facem o delimitare între ceea ce văd pe scenă şi viaţa lui”, a declarat Dan Bittman.

Când a venit rândul lui Cheloo, toată lumea a început să râdă aşteptându-se la ce e mai rău. „Sinceritatea e boală letală în România. Eu azi sunt vesel. Tuturor celor care vă bucuraţi când apare Paulică, eu vă doresc să aveţi la uşa voastră un astfel de artist. Să aveţi un copil ca el!”, a spus juratul Cheloo.

Ulterior, Paula Lagana a ajuns la duel. Rapperul a întrebat-o pe Delia: „Nu vrei să aleg eu pentru tine? Chiar şi paralizat la pat, aş alege-o pe Oana, nu pe Paulo”. Delia l-a eliminat pe Paulo.

În urmă cu o săptămână, Cheloo, juratul X-Factor, a fost reclamat la CNA după ce i s-a adresat unui concurent, Paulo Lagana, care a recunoscut că este gay, astfel: „Ai cântat, eu disprețuiesc tot ceea ce ești, ce reprezinți și țara asta te va trimite acasă cu siguranță”.

 

 

blank