Showbiz, Stiri

Cum a convins-o Prigoană să se mărite din nou cu el?!

Adriana Bahmuţeanu, despre vacanţa din Bulgaria: „Am făcut dragoste cu Prigoană în fiecare zi”. Acum se explică de ce Adriana Bahmuţeanu (38 ani) a acceptat să se recăsătorească! Silviu Prigoană (49 de ani) a muncit în fiecare zi să o convingă, în timp ce se aflau în vacanţă în Bulgaria!

01-bahmu1_10b80e60b0Adriana şi Silviu şi-au petrecut concediul împreună cu băieţii, Maximus (5 ani) şi Eduard (2 ani), dar şi cu bona, în Bulgaria, într-un resort de 5 stele, locaţie aleasă de Prigoană exclusiv pentru plăcerea copiilor. “Da, ne-am simţit excelent la bulgari. Am ales această locaţie întrucât Adrianei îi place să facă şi cumpăraturi, iar în Germania, unde mergeam până acum, nu avea această plăcere, căci acolo este un resort unde nu sunt magazine. La vecini am găsit, în schimb, toate condiţiile, chiar şi pentru shoppingul Adrianei. Au ăştia magazine puse la punct, nu ca la noi, unde se vând papuci la raionul de haine sau ochelari la cel cu costume de baie. Fiecare magazinaş are doar un tip de produs”, a dezvăluit Prigoană primul element ce a ţinut de răsfăţul Adrianei.

Bahmu la completat concis: „Cu 3.000 de euro ne-am simţit ca în luna miere”.

„m plătit 3.000 de euro pentru cinci persoane, timp de 10 zile… La jumătate de preţ faţă de turci… Şi ne-am simţit ca în luna de miere”, a mai precizat Adriana.

Dar cel mai important lucru a fost faptul că Prigoana efectiv a recucerit-o în acest sejur. “De când ne-am împăcat, Silviu se poartă foarte frumos cu mine, dar şi cu copiii. Este atent şi grijuliu cu noi, sper să nu se schimbe. În Bulgaria ne-a însoţit bona, care a avut grijă de copii, iar eu cu Silviu am făcut dragoste în fiecare zi, la fel ca la începutul relaţiei noastre. Zilele petrecute în Bulgaria au fost ca o nouă lună de miere, ne-am simţit excelent, iar cel mai mult m-am bucurat pentru copii, care au fost atât de fericiţi. Silviu le-a făcut toate poftele!”

Întrebat dacă se va recăsători pentru a cincea oară cu Bahmuţeanca, aşa cum chiar ea dezvăluise ieri, Prigoană ne-a răspuns: “Păi, nu avem cum să ne recăsătorim! De ce? Pentru că atunci când eu am cerut divorţul, Adriana a depus o contestaţie care a fost luată în calcul. Nu s-a pronunţat nimic… Aşa că suntem în continuare soţ şi soţie”.

blank