Lidia Buble
Showbiz

Cum comentează Lidia Buble diferența de vârstă dintre ea și iubitul ei, Horațiu Nicolau: „Am ales să nu mă schimb pentru nimeni”. E mai tânără cu 31 de ani decât afaceristul

Cum comentează Lidia Buble diferența de vârstă de 31 de ani dintre ea și iubitul ei, Horațiu Nicolau. Lidia Buble formează un cuplul de patru ani de zile cu omul de afaceri Horațiu Nicolau, o poveste de iubire inedită, având în vedere diferența de 31 de ani dintre ei. Artista mărturisește că se simte foarte împlinită alături de partenerul ei, care o înțelege din toate punctele de vedere.

Lidia Buble, 31 de ani, pare a fi mai îndrăgostită ca niciodată, iar alesul este omul de afaceri Horațiu Nicolau, 62 de ani. Artista a decis să-și țină relația departe de ochii publicului, amândoi dorindu-și maximă discreție. Lidia Buble s-a afișat de câteva ori la brațul partenerului, de-a lungul celor patru ani de când sunt împreună. Cântăreața se simte extrem de recunoscătoare deoarece a găsit un om, care o susține și o înțelege, așa cum a și-a dorit dintotdeauna. Lidia Buble a oferit câteva detalii necunoscute din culisele poveștii de iubire cu Horațiu Nicolau.

Cum comentează Lidia Buble diferența de vârstă de 31 de ani dintre ea și iubitul ei, Horațiu Nicolau

Lidia Buble se simte în al nouălea cer, declarându-se extrem de înrăgostită de partenerul ei, Horațiu Nicolau. Deși mulți au criticat-o pentru relația cu un bărbat mai în vârstă, artista mărurisește că sentimenele autentice nu țin cont de astfel de aspecte.

„Sunt binecuvântată să am lângă mine un om care mă susține în totalitate și care îmi înțelege foarte bine partea artistică(…) Eu cred că dragostea n-are limite. Nu ține cont de religie, de naționalitate, nu ține cont de absolut nimic. Când iubești cu adevărat, iubești, e simplu. Simți în tot corpul tău. Nu, nu cred că are vârstă (n.red.: dragostea)’, a mărturisit Lidia Buble pentru Unica.ro.


Lidia Buble: „Am ales să nu mă schimb pentru nimeni.

Lidiei Buble îi place să-și surprindă partenerul de viață și mărturisește că se dedică total în relații, fapt care nu a ajutat-o întotdeauna.

„E important să fii creativ, să știi să-ți surprinzi partenerul de viață, să spargi bariere. Eu zic că-s iubibilă. Cred că sunt foarte ușor de iubit pentru că eu ofer foarte mult și fără limite. Asta uneori m-a ajutat, dar cred că de cele mai multe ori nu. Însă am ales să nu mă schimb pentru nimeni. Vreau să fiu așa cum sunt. Sunt foarte multe discuții pe care Dumnezeu le aude și face în așa fel încât să elimine acei oameni din viețile noastre. Mă las în brațele lui să facă el ce-o vrea.’, a mai spus artista pentru sursa menționată anterior.

Ce spune Lidia despre logodna cu Horațiu Nicolau și cum se înțeleg după mai bine de trei ani de relație
Pentru Lidia Buble, singura dintr surori necăsătorită sau logodită, apare încet presiunea, fiindcă artista este asaltată d întrebări din toate părțile. La Vorbește lumea, Lidia Buble a povestit istoria faimosului (deja) inel de pe mâna ei, după ce Lili Sandu a suspectat că este un solitaire.

Lili Sandu: „Dă-ne o veste!’ Lidia Buble: „A, nu e aia! Numai pe degetul ăsta (n.r. – inelar) îmi vine, pe restul mi-e mare. Dar îți dau o veste, am schimbat prefixul. L-am primit cadou de ziua mea, la împlinirea vârstei de 30 de ani, dar deja i-am făcut de anul trecut. Așteptăm altul pentru aia (n.r. – logodnă)’, a fost discuția dintre cele două vedete.

blank