Răzvan Fodor
Showbiz

Cum arăta viața lui Răzvan Fodor înainte de căsătoria cu soția lui, Irina: „Când era o zi întâmplător liberă…”

Cum arăta viața lui Răzvan Fodor înainte de căsătoria cu soția lui, Irina. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Răzvan Fodor și Irina trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi se iubesc la cote maxime și au și o fetiță împreună care le înseninează zilele. Cu toate astea însă, puțini știu cum arăta viața lui, înainte să o întâlnească pe prezentatoarea TV!

Cum arăta viața lui Răzvan Fodor înainte de căsătoria cu soția lui, Irina. Răzvan și Irina Fodor sunt cunoscuți drept un cuplu solid și autohton. De mai bine de 15 ani împart aceeași casă, însă, nimeni nu se aștepta la asta în urmă cu vreo 20 de ani. Pe atunci, Răzvan Fodor își trăia viața la maximum și nu visa că într-o bună zi o să ajungă să fie un familist convins.

Răzvan Fodor

Lucrurile s-au schimbat între timp, iar de când formează o relație cu Irina Fodor are cu totul și cu totul alte obieciuri. Dacă înainte cuvântul ‘relaxare’ îi descria fiecare zi, acum se poate rezuma doar la un weekend sau o vacanță. Totuși, Răzvan Fodor este cu adevărat un bărbat împlinit și norocos.

Cum arăta viața lui Răzvan Fodor înainte de căsătoria cu soția lui, Irina

Acum ceva timp, Răzvan Fodor a făcut haz de necaz și le-a povestit fanilor, printr-o notă amuzantă, cum s-a schimbat viața lui de când este căsătorit. Mai concret, le-a mărturisit că, mai demult, după ce a ieșit împreună cu Irina Fodor la cumpărături, frumoasa prezentatoare TV nu s-a putut abține din a cumpăra flori. Nu, nu vorbim de un buchet sau un ghiveci, ci de mult mai multe plante decorative și înalte. Cu hazul la ea, a ținut neapărat să-i facă o poză soțului ei lângă ele.

Răzvan Fodor: ’15 ani mai târziu, puteți vedea’

Nici Răzvan Fodor nu s-a abținut să nu facă o glumă pe baza pozei pe care i-a făcut-o soția lui. Într-un mod hazliu, și-a permis să povestească cum arăta în urmă cu 15 ani o zi liberă de a lui, dar și cum arată acum. Ce-i drept, schimbarea e mare, dar îi aduce zâmbetul pe buze!

„La începutul acestui secol, necăsătorit fiind, când era o zi întâmplător liberă și pe deasupra și ploioasă, desfăceam o sticlă de vin. Frigeam o carne și, eventual, mă tolăneam pe canapea, la un film. 15 ani mai târziu, puteți vedea. Păi ori suntem fătălăi, ori nu mai suntem? #cesafacinaicesafaci P.S. Pozele sunt făcute de vrăjitoarea cea rea…’, a scris Răzvan Fodor, într-o postare distribuită pe Instagram.

Cum s-a descurcat Răzvan Fodor fără Irina timp de 5 luni

Citește și  Mihaela Radulescu: "batrana doamna" intr-o noua ipostaza XXX

Răzvan și Irina Fodor au făcut parte amândoi din proiectul Asia Express. El a și câștigat competiția, alături de Sorin Bontea. Un an mai târziu, a venit rândul soției sale să plece. La scurt timp după ce s-a întors de la Asia Express, Irina a fost nevoită să-și facă din nou bagajele, de data asta pentru Grecia, la filmările pentru Chefi fără limite. A stat timp de 5 luni, în care Răzvan Fodor i-a dus lipsa la cote maxime și a fost nevoit să se descurce de unul singur. În prezent, ea prezintă emisiunea America Express, la Antena 1.

„Ştiam că urmează ceva foarte nasol, m-am setat că două luni trebuie să mă ocup singur de tot. Am prins vreo trei săptămâni din şcoala copilului, m-am descurcat, am închis anul şcolar, perfect, copilul premiant. Asta mică ne-a ajutat şi, slavă Domnului, e bună la şcoală. Dar a trebuit să îmbin cu restul: un menaj uşor, plus căţeaua, să am grijă şi de ea, plus filmările mele.

Apoi a venit prima vacanţă. Am trimis-o pe Diana într-o tabără. Am aşteptat vacanţa din vară ca să se întoarcă şi Irina şi să plecăm toţi trei. Dar nu ne-a ieşit. Au apărut noile proiecte, atât la mine, cât şi la ea. Deci, practic, n-am avut decât un sfârşit de iulie cu un foarte mic început de august pe care l-am petrecut împreună. Şi a fost dificil, dar copilul a înţeles. A fost un an greu pentru noi toţi’, a povestit Răzvan Fodor, în urmă cu mai mult timp, pentru okmagazine.ro.

blank