International, Stiri

Cum arată în realitate “cântăreaţa cu barbî” de la Eurovision!

Este cel mai controversat artist din concurs!

 4 (2)

Conchita Wurst, “cantareata cu barba” din Austria care face furori la Eurovision, este in realitate barbat. Wurst a ales sa intre in rol de travesti pentru a starni controverse si a se detasa si mai mult de concurenta. Ideea lui pare sa fi fost inspirata pentru ca reprezentatul Austriei este foarte bine cotat inainte de finala din aceasta seara si multi spun ca el e cel care va castiga Eurovisionul de anul acesta.

Prestatia pe care Paula Seling si Ovi au avut-o in semifinale ne-a dat sperante, insa reprezentatii nostri au concurenta serioasa in concurs. Unul dintre competitorii puternici este solistul austriac care a reusit sa cucereasca publicul cu aparitia sa si este acum cel mai bine cotat la casele de pariuri.

4 (10)

Conchita Wurst apare pe scena cu peruca, imbracat in rochie tip sirena, dar, purtand in acelasi timp barba. Aparitia sa i-a adus notorietate, dar in acelasi timp austriacul a reusit sa se remarce si datorita vocii si interpretarii sale.

Conchita Wurst nu este insa un transexual. Este barbat si a ales sa joace rolul de travesti pentru a avea si mai mare succes.

In realitate, fara machiajul puternic, peruca sau barba, Conchita, pe numele sau real Thomas “Tom” Neuwirth, pare un tanar ca oricare altul. Are 26 de ani, s-a nascut in Austria si provine dintr-o familie de origine columbiana.

Wurst a participat la selectia nationala Eurovision 2012 pentru Austria, dar fara prea mult succes atunci. Anul acesta, dupa ce a adoptat un look iesit din tipare, dar a ales si o melodie foarte buna e posibil sa fie desemnat chiar marele castigator in finala Eurovision.