Showbiz, Stiri

Cum arata Paula Seling in copilarie si alte vedete de pe plaiul romanesc

61523144

Cel putin o data pe an, fiecare dintre noi rememoreaza secvente din vremurile copilariei! Nostalgia primilor ani de viata pluteste parca in aer pentru cateva dintre vedetele noastre. Bianca Brad sau Paula Seling sunt doar cateva dintre ele.

„Va propun un joc: hai sa ne „vedem” din nou copii, asa cum eram atunci cand descopeream lumea. Eu eram…asa :)))” , a scris Paula Seling pe o retea de socializare.

61523147

Doar sa-ti arunci un ochi pe conturile catorva vedete de pe un celebru site de socializare si ai zice ca toti au raspuns „prezent” la initiativa cantaretei.

Bianca Brad tanjeste dupa primii ani din viata

Bianca Brad, spre exemplu, isi aminteste cu placere de vremurile de mult apuse.

61523143

„…sa fiu copil mi-e dor…si cand spun asta, ma gandesc la lipsa grijilor…sau, mai bine zis, la amploarea lor de atunci…
Stiu ca tocmai grijile sunt cele care m-au ajutat si ma ajuta sa ma transform in persoana care imi doresc sa devin…Din fericire, lectiile de viata, mici si mari, primite in toate felurile, m-au ajutat sa redescopar cum sa traiesc clipa, asa cum fac copiii, fapt care este, cred eu, unul din secretele fericirii…dar recunosc ca uneori obosesc sa lupt si sa invat…si atunci mi-e dor de anii in care inca nu aflasem ce inseamna viata, cu adevarat…”

61523141

Acum, Bianca retraieste parca anii copilariei alaturi de fiul ei in varsta de numai noua anisori.

Fosta solista a trupei Genius isi aminteste cu placere de copilarie

61523140

De pe lista nostalgicilor face parte si Oana Vincu, fosta solista a celebrei trupe Genius.

61523137

Pe vremuri, mai exact in anul 1997, melodiile celor de Genius faceau ravagii printre adolescenti. Cu totii fredonau hituri precum „Cheful”, „Vara”sau „Macho Man”.

blank