Showbiz, Stiri

Cum arată Oana Cuzino în viaţa reală?!

Credeţi că e diferită faţă de cum o vedeţi la tv?

Oana

 Inca din anul 1999, atunci cand s-a lansat in televiziune cu o emisiune pe teme medicale, Oana Cuzino s-a transformat intr-un adevarat model de stil, eleganta si frumusete.

De profesie medic primar geriatru si doctor in stiinte medicale, Oana este recunoscuta mai ales pentru munca pe care o depune in cadrul proiectului „Ce se intampla, doctore?”, unde joaca rolul atat de prezentator, in emisiunea matinala si de weekend, dar si de director editorial al revistei cu acelasi nume.

Prezenta nelipsita de pe micile ecrane, Oana demonstreaza dimineata de dimineata ca frumusetea clasica, naturala, va fi intotdeauna mai apreciata decat cea promovata de atatea alte domnisoare siliconate care apar la televizor.

Cum arata, insa, prezentatoarea emisiunii „Ce se intampla, doctore?” in viata de zi cu zi, cand echipele de makeup artisti si stilistii nu se ocupa de aspectul ei?

Oana1

Intr-o imagine surprinsa intr-una din vacantele prezentatoarei, am descoperit ca aceasta arata la fel de bine si fara machaiaj. Cu un ten luminos si proaspat si parul aranjat natural, Oana si-a surprins admiratorii, care i-au spus chiar ca e mult mai frumoasa fara toate fardurile care ii incarca fata.

Mandra posesoare a unei siluete de invidiat, prezentatoarea a dezvaluit intr-un interviu care sunt secretele ei de frumusete, printre care se numara manancatul sanatos, practicarea sportului, evitarea medicamentelor, consumul de lichide si odihna.

In ceea ce priveste produsele cosmetice, ea a recunoscut ca este dependenta de cele cu rol hidratant, intrucat are o piele uscata.

blank