Featured, Showbiz

Cum arată Madonna goală la 60 de ani. Fotografia cu care și-a surprins fanii

Madonna a împlinit vara aceasta 60 de ani, iar zilele trecute și-a surprins fanii de pe o rețea de socializare postând o fotografie în care purta doar lenjerie intimă.

Pentru cei care s-au întrebat cum arată Madonna goală la 60 de ani, artista a postat o fotografie în care poartă doar un sutien și o pereche de chiloți albi și se pozează în fața unei oglinzi din dormitorul său.

Pentru că fotografia realizată în urma unei provocări a fost făcută în fața unei oglinzi aburite, artista pare să aibă probleme de piele, dar la o privire mai atentă fanii ei au înțeles că este doar un efect optic.

Madonna și-a etalat abdomenul perfect lucrat și picioarele sculptate care fac furori de zeci de ani atunci când urcă pe scenă.

Considerată de mulți regina muzicii pop, Madonna a împlinit pe 16 august 60 de ani și a decis să marcheze momentul special în orașul marocan Marrakech. Madonna a fost întotdeauna o apariție aparte, adoptând un stil extravagant și ținute provocatoare, atât în anii de la începutul carierei sale, cât și mai târziu, când a devenit cunoscută întregului glob.

În 1984, Madonna a șocat publicul cu hitul „Like a Virgin” și cu ținutele extravagante. Controversele au ajutat-o să atingă succesul mondial, încă neegalat de orice alt artist: 300 de milioane de discuri vândute.

De-a lungul timpului, ea a șocat prin sexualitatea sa, renunțând la pudoare, dar și prin viziunea sa artistică rebelă, nepăsându-i de părerile criticilor și a oamenilor din jur. Ea are în mod deschis relații cu bărbați cu trei decenii mai tineri, menține o figură zveltă care poate stârni invidii pentru multe femei mult mai tinere de cât ea, iar în ultimul turneu a pus în scenă, în stilul caracteristic, un show provocator care simulează acte sexuale.