Loredana Groza a fost dintotdeauna o femeie frumoasă, chiar și înainte de intervențiile estetice, iar în adolescență vedeta avea trăsături foarte dorite în ziua de azi.

Loredana Groza este una dintre vedetele din România care a știut cum să rămână mereu actuală. Vedeta a fost dintotdeauna o femeie atrăgătoare și extrem de apeciată pentru look-ul ei mereu în schimbare. Chiar și înainte de intervențiile estetice, pe care încă nu le-a recunoscut oficial, jurata de la X Factor a avut un fizic care emană senzualitate.

Pozele din adolescență dovedesc că trăsăturile naturale ale Loredanei, care au făcut-o mereu o apariție sexy, reprezintă și azi un canon al frumuseții la care majoritatea femeilor aspiră.

Loredana Groza nu s-a bazat niciodată doar pe imaginea ei, iar ceea ce a transformat-o într-o adevărată veterană a show-biz-ului românesc, sunt vocea inconfundabilă și personalitatea exuberantă, plină de energie.

În adolescență, vedetei i se spunea „Lori din Onești”, avea niște trăsături dorite de toate influecerițele din prezent: buzele pline, pomeții proeminenți, părul șaten, ondulat și, nu în ultimul rând, ochii albaștri, care au fost mereu un atu fizic al Loredanei.

Inconfundabila privire a Loredanei, seducătoare și plină de încredere, o caracteriza pe artistă încă de pe vremea când era doar o liceancă în uniformă.

Loredana Groza: „Secretul frumuseții nu stă în operații”
La cei 50 de ani, Loredana are un fizic de invidiat, însă artista este de părere că frumusețea nu este determinată exclusiv de fizic, ci mai degrabă de liniștea sufletească și capacitatea de fi recunoscător pentru darurile oferite de destin.

„Am inceput sa flirtez cu yoga de mai mult timp, dar acum o fac mai intens. Te ajuta sa scapi si de stres si va recomand si voua. Yoga in Romania a avut niste conotatii destul de negative, datorita unor povesti mai mult sau mai putin adevarata. Cred ca oricine ar trebui sa faca dimineata „salutul soarelui”. Fac si sport, pilates, alergare…imi place sa combin. Secretul frumuseții nu stă în operații. Nu ne naștem perfecți, nimeni nu e. Trebuie să avem dorința de a fi mai frumoși și nu doar fizic. În fiecare zi meditez și mulțumesc pentru aceste daruri și pentru oamenii din viața mea”, spunea artista în cadrul unei emisiuni TV.