Cum arăta
Showbiz

Cum arăta Lidia Buble în copilărie: „Să nu râdeți prea mult”

Cum arăta Lidia Buble în copilărie. Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară, cunoscând succesul în industria muzicală de la vârsta de 21 de ani, atunci când a lansat piesele „Kamelia’ și „Gândim la fel’. Pentru că astăzi se sărbătorește Ziua Copilului, cântăreața a publicat mai multe imagini cu ea din primii ani de viață, surprinzându-și evoluția.

Cum arăta Lidia Buble în copilărie. Lidia Buble a cunoscut succesul muzical la 21 de ani, atunci când Adi Sînă a ales-o să cânte două piese celebre cu el. În prezent, este una dintre cele mai bine cotate artiste de la noi din țară și câștigă sume considerabile și din contractele de imagine din mediul online. Pentru cei care nu știu, artista provine dintr-o familie modestă și numeroasă, ea având zece frați.

Cum arăta

De 1 iunie, Lidia Buble a făcut publice mai multe imagini cu ea din copilărie. Artista a crescut în Deva și provine dintr-o familie de muzicieni. Încă de când a făcut primii ani în viață, aceasta a cântat în corul bisericii penticostale „Emanuel’ din orașul natal, la care tatăl ei este pastor.

Cum arăta Lidia Buble în copilărie

Pe contul personal de Instagram, Lidia Buble a publicat mai multe imagini cu ea din copilărie. Tunsă scurt și „mereu pusă pe trăznăi’, artista și-a surprins evoluția de-a lungul timpului, provocându-și, totodată, fanii să lase comentarii la fotografii.

„Amintiri din copilărie. Vă las aici câteva poze cu evoluția mea. Să nu râdeți prea mult de Lidi mică. Păr scurt și breton, mereu pusă pe trăznăi, față de mișaucă, încăpățânată, băiețoasă, independentă, glumeață, cântăcioasă, lipicioasă… mai departe vă las pe voi să mă descrieți. La muuulți ani binecuvântați, copii MINUNAȚI!’, a scris cântăreața la postarea pe care a făcut-o.

Cum se menține Lidia Buble în formă

În urmă cu ceva timp, Lidia Buble a dezvăluit secretele frumuseții ei. Artista spune că este o fire sportivă dintotdeauna și acordă o atenție deosebită tirualului de îngrijire a pielii.

„Dacă de mică am fost sportivă, cred că, și în momentul de față, am o disciplină bine pusă la punct. Am grijă să mănânc sănătos, să îmi fac rutina de îngrijire facială pentru a fi, mai tot timpul, cu tenul aerisit și curat, am reînceput ședințele la sală și, de nelipsit în programul meu, masajul cu bambus. În plus, am o energie și doză mare de a-mi surprinde publicul cu și prin muzica mea, încât e un MUST să fiu în cea mai bună formă a mea’, a spus artista atunci.

Citește și  Robert Turcescu a dezvăluit unde vrea să lucreze în presă.

Cum arăta

Sursa foto: Facebook

blank