Iulia Albu a luat prin surprindere pe toată lumea și a postat pe Instagram o fotografie în care apare nemachiată, fără să adauge vreun filtru la poză. Fanii vedetei n-au stat prea mult pe gânduri și s-au întrecut în complimente și cuvinte de laudă.

Cum arată de fapt Iulia Albu fără niciun pic de machiaj
Vedeta a postat fotografia dimineață, cu o descriere sugestivă: „Fără minciuni, fără filtre”. Iulia Albu spune că, deși a avut un weekend de coșmar, „totul este acum bine”.

„Buna dimineața. Fără minciuni, fără filtre. #nofilter. După un Weekend de coșmar, totul este acum bine”, a scris Iulia Albu în descrierea care însoțește fotografia.

Complimentele urmăritorilor nu au întârziat să apară: „Te apreciez pentru că ești inteligentă și frumoasă oricum”; „Superbă!”; „Ești imperială! Fără filtre bla bla bla…”; „Cea mai frumoasă femeie din Ro”; „Ești chiar faină!!!”.

Iulia Albu este unul dintre cei mai cunoscuți critici de modă din România, iar de-a lungul timpului a făcut comentarii incisive despre alegerile vestimentare de pe scena publică. La fel s-a întâmplat și când fosta soție a lui Mihai Albu a avut în față o imagine cu Selly îmbrăcat într-o ținută neagră, un palton mai jos de genunchi, asortat cu șosete negre și adidași sport într-o culoare aprinsă.

„Ținutele și atitudinea lui Selly îmi amintesc foarte mult de Irinel Columbeanu. Cumva, Selly reușește să se piardă fără succes într-o mare de haine care nu îl reprezintă, aducând jertfa supremă pe altarul popularității. Dacă te îmbraci trendy sau cool, trebuie să ai grijă ca proporțiile să ți se potrivească. Faptul că porți haine de brand sau haine care sunt în tendințe nu îți garantează neapărat succesul. În această imagine aven un eșec de Zmeura de Aur”, spunea Iulia Albu.