International, Stiri

Cum arată iubita lui Roberto Cavalli, magnatul din industria modei

Diferenţa dintre cei doi este „doar” de o jumătate de secol

 cavall

Este unul dintre cele mai apreciate nume din industria modei, fiind de peste 50 de ani unul dintre cei mai importanti designeri ai Italiei. Ajuns la 73 de ani, italianul pare ca a luat-o pe urmele lui Hugh Hefner, care si-a construit un intreg imperiu de femei frumoase.

cavalli 1

Designer-ul a fost surprins pe o plaja din Miami alaturi de iubita sa Lina Nilson, care are doar 20 si ceva de ani. Cei doi se intalnesc de ceva vreme, si par sa se simta din ce in ce mai bine impreuna. In zilele in care acesta nu lucreaza, cuplul isi petrece timpul impreuna la soare.

Cavalli (4)

Roberto Cavalli si Lina au purtat costume de baie asemanatoare, cu un imprimeu de leopard.

Cavalli (5)

Roberto a devenit un nume in industria modei in anii ’70 si continua sa fie unul dintre cei mai apreciati designeri, fiind preferatul unor vedete ca Cara Delevingne, Elizabeth Hurley sau Rita Ora. Colectiile sale sunt printre cele mai elegante, fiind adesea inspirate din tinutele pline de glamour din anii 1920-1930.

Magnatul urmeaza sa isi vanda pachetul majoritar al casei sale de moda investitorului britanic Permira, pachet ce valoreaza aproximativ 450 de milioane de dolari.

blank