Cum arată fratele Ginei Pistol. Puţini ştiu că vedeta mai are un frate, care este mai mic decât ea, cu cinci ani. Părinţii lor au divorţat când ea avea doar şase ani şi de atunci a devenit stâlpul familiei, implicându-se şi în creşterea fratelui său.

Cum arată fratele Ginei Pistol. Paul a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor, însă a fost mereu alături de sora şi mama lui.

“Cea mai mare greşeală pe care o fac părinţii când divorţează este că nu renunţă la orgolii. După divorţ, s-a mai rupt de noi. S-a recăsătorit şi are doi băieţi. Pentru mine, familia e ceva frumos. Îmi doresc mult lucrul acesta. Eu am crescut cu tata până la 6 ani, dar după el a plecat și și-a refăcut viața. (…). Pe tata l-am iertat și am început să nu-l mai judec. L-am crescut pe fratele meu, care e mai mic cu cinci ani – are mult prea mult bun simț și e un băiat mult prea bun pentru perioada asta (…)”, declara Gina Pistol.

Cum arată fratele Ginei Pistol
Într-un interviu oferit publicației libertateapentrufemei.ro, Gina a mărturisit despre Paul, care are 35 de ani: “Avem o relaţie foarte frumoasă. Îmi iubesc familia foarte mult. Am făcut şi aş face orice pentru fratele meu, pentru cei dragi. Încă de la o vârstă foarte mică am fost stâlpul casei, mi-am asumat rolul ăsta. Se spune că nici o frunză nu cade acolo unde nu trebuie. Tot ce am experimentat în trecut m-a făcut omul care sunt acum. Iar pentru asta nu pot decât să fiu recunoscătoare”.

Cum arată fratele Ginei Pistol. Paul este mai mic decât vedeta: „E un băiat mult prea bun pentru perioada asta”
Gina Pistol a născut o fetiţă, marţi seara

Gina Pistol a născut, marţi, 9 martie 2021, o fetiţă perfect sănătoasă, iar artistul nu își mai încape în piele de mândrie. Cele două vedete au așteptat venirea pe lume a fetiței lor, care acum le-a umplut sufletele de bucurie.

Smiley a făcut o postare emoţionantă pe pagina sa de Facebook, unde împărtăşeşte prietenilor virtuali vestea cea mare. „Daca ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranta urmatoarele: “Am devenit parinti!”. Gina se simte bine, a nascut in seara aceasta, fetita nostra este sanatosa, are 3,230 kg si 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune ca este perfecta.

Sunt primele ore din cea mai frumosa poveste din vietile noastre si stim deja ca nu stim nimic din tot ce ne asteapta:)

Gasiti mai jos imagini cu noi si emotiile noastre de dinainte de a fi 3. Sunt asa cum le-am trait si cum au navalit peste noi. Vi le aratam ca unor prieteni buni. Va multumim pentru felul in care ne-ati fost alaturi in toata perioada asta! Sa fie soare!”, a scris Smiley pe reţelele de socializare.