Fiul Valentinei Pelinel și al lui Cristi Borcea a împinit 5 ani, iar frumoasa blondă a postat o fotografie a copilului care a strâns mii de aprecieri.

Fiul Valentinei Pelinel și al lui Cristi Borcea a împlinit 5 ani. Frumoasa blondă a postat pe rețelele de socializare o poză cu sărbătoritul, băiețelul ei Milan Cristian, și i-a făcut cea mai frumoasă urare, în care și-a declarat iubirea necondiționată față de fiul ei.

„Cu acest zâmbet, cu sufletul tău minunat și personalitatea ta ne-ai cucerit din prima clipă când ai venit în viața noastră. La mulți ani, Milan. Te iubim și te vom iubi mereu necondiționat”, a notat vedeta pe contul de Facebook. 

Postarea făcută de Valentina Pelinel a strâns peste 3000 de like-uri și numeroase    mesaje din partea fanilor care îi trimit urări și gânduri bune lui Milan Cristian.

„La mulți ani fericiți și binecuvântați cu tot ce este mai bun și mai frumos în Univers! (…) La mulți ani, Milan, ești un copil tare frumos! (…) La mulți ani sănătoși și fericiți alături de scumpii tăi părinți și de surioare!”, au fost câteva dintre reacțiile fanilor.

Fiul Valentinei Pelinel, rezultatul unei nașteri dificile
Milan Cristian s-a născut în 2016, într-un spital din Capitală, iar la naștere cântărea peste 3 kilograme și măsura 52 de centimetri. Valentina Pelinel a făcut mărturisirea cutremurătoare că și-a numit fiul după fratele ei care s-a stins din viață pe când era doar un copil. Pelinel a fost nevoită să-l nască pe Milan Cristina prin cezariană, deși ințial plănuise o naștere naturală.

La data de 1 martie 2019, Valentina Pelinel a dat naștere unor fetițe gemene, pe care le-a numit Indira și Rania.

Cristi Borcea a declarat recent că și-ar dori și al patrulea copil cu Valentina Pelinel.„Valentina mai vrea unul! Doar cu Valentina. Și-apoi gata. Pe final de carieră, oricine se retrage la carapace”, a afirmat Borcea.