International, Stiri

Cum arată cu adevărat chipul Thaliei, regina telenovelelor mexicane!

Diferenţa uriaşă între pictoriale şi realitate

 Thalia1

A fost si este inca pentru multi una dintre cele mai frumoase femei ale lumii. Posesoarea chipului perfect si al unui trup tras parca din inel, nici macar Thalia nu poate fi considerata insa perfecta.

Unii ar spune ca are talent. Altii cred ca frumusetea ei rapitoare si faptul ca provenea dintr-o familie cu legaturi in lumea telenovelelor au ajutat-o sa devina de fapt regina acestui gen de seriale. Oricare ar fi adevarul, cert este ca Thalia si-a creat un nume in intreaga lume si are milioane de fani pretutindeni.

Thalia_2

Desi este in permanenta inconjurata de specialisti care o ajuta sa isi mentine statutul de diva, pana si ea are nevoie insa de momente de respiro, in care sa renunte la stralucire, machiaj si haine scumpe si sa fie naturala.

Thalia_3

Intr-unul dintre aceste momente, Thalia a fost surprinsa de paparazzi si le-a oferit fanilor o priveliste la care poate nu se asteptau: cu parul nearanjat, chipul obosit, lasat si lipsit de stralucire, imaginea de zi cu zi a actritei mexicane este complet diferita de cea pe care o afiseaza in reviste si pe covorul rosu.

Asemenea oricarei alte femei obisnuite, ea pare extenuata si da de inteles ca uneori tot ce isi doreste cu adevarat este sa petreaca timp alaturi de copiii ei, departe de agitatia lumii mondene.

Tu ce parere ai despre adevarata fata a reginei telenovelelor?