Adele
Showbiz

Cum arată artista Adele înainte de a intra la machiaj și după transformarea gândită de Nikki de Jager

Adele a fost invitata lui Nikki de Jager în cadrul seriei „Puterea machiajului”, de pe contul de YouTube al acesteia, NikkieTutorials. Artista britanică a acceptat provocarea de a-și lăsa jumătate de față nemachită, în timp ce cealaltă a beneficiat de tehnica de înfrumusețare a stilistei olandeze. Transformarea a fost un proces impresionant, iar rezultatul uluitor.

În timpul întâlnirii, cele două au discutat și despre greșelile de machiaj pe care le-au făcut de-a lungul timpului, Adele oferind și câteva detalii noi despre viața sa personală.

Astfel, cântăreața în vârstă de 33 de ani a povestit că cea mai frecventă gafă a fost să folosească luciul de buze pe post de fard de pleoape.
Adele
Adele: „Obișnuiam să beau doar pentru a-i face pe alții interesanți. Oamenii la petreceri sunt atât de plictisitori!”
Vorbind și despre noua ei piesă de pe albumul „30”, „I drink wine”, Adele a dezvăluit că obișnuia să bea la petreceri pentru a-i face pe ceilalți interesanți: „De obicei, beam pentru a-i face pe alții interesanți, mai degrabă decât pentru a mă binedispune!”. „Oamenii la petreceri sunt atât de plictisitori!”.

Adele: Mi-e dor să merg la supermarket fără să fiu recunoscută
Autoarea hitului Hello a povestit și că îi este dor să meargă la supermarket fără să îi fie teamă că va fi recunoscută.

„Pentru că nu-mi place să fiu fotografiată și lucruri de genul acesta, planificarea pentru un drum la supermarket este atât de obositoare”.

Adele este fan The Rock: Mi-ar fi plăcut să fie tatăl meu
Adele a făcut o dezvăluire interesantă despre actorul Dwayne Johnson pe care îl urmărea în meciurile de wrestling când acesta era tânăr.

„M-am pierdut cu firea când The Rock mi-a trimis flori pentru că el și soția sa nu au putut ajunge la concertul meu. La propriu, am căzut de pe scaun”.

„Mi-ar fi plăcut să fie tatăl meu. Oh, da, este uimitor”.

Adele nu a cântat la chitară pe albumul „30” ca să nu fie nevoită să-și scoată unghiile

Adele a mai spus că, spre deosebire de albumul „25”, pe cel nou nu a cântat la chitară sau la tobe, deoarece nu a vrut să-și scoată unghiile.