Cum arată
Showbiz

Cum arată Andreea Raicu în costum de baie, la 46 de ani. Ipostaze incendiare cu vedeta, în Grecia: „Am meditat și am mâncat sănătos și gustos”

Cum arată Andreea Raicu în costum de baie, la 46 de ani. Trecutul de manechin își spune cuvântul în cazul Andreei Raicu! La 46 de ani, vedeta arată minunat și nu se sfiește să-și expună formele în costume de baie sexy. Ba mai mult, Andreea Raicu a făcut o adevărată paradă a costumelor de baie în ultima vacanță, în Grecia și a postat pe rețelele de socializare imagini incendiare de la piscină și de pe plajă.

Cum arată Andreea Raicu în costum de baie, la 46 de ani. La 46 de ani, Andreea Raicu pozează fără probleme în costum de baie din două piese și nu are nici o rușine în a-și arăta corpul pe Instagram sau Facebook. Iar vacanța din Corfu a fost chiar ocazia potrivită în a arăta tuturor că sportul și stilul de viață sănătos și-au pus amprenta asupra felului în care arată.

Cum arată

Cum arată Andreea Raicu în costum de baie, la 46 de ani

Andreea Raicu a plecat pregătită în vacanța din Grecia și a pozat fără rețineri în numeroase costume de baie, spre bucuria admiratorilor care au copleșit-o cu complimente.

Andreea Raicu a transmis și un mesaj pe contul de socializare, după ce a primit zeci de mesaje din partea celor care o urmăresc.

„Sunt vacanțe în care îmi place să stau, pur și simplu, fără să fac nimic, doar să mă odihnesc, să nu am niciun plan. Acesta este modul în care îmi încarc bateriile. Așa a fost și această perioadă. Am stat la plajă, am dormit, am citit, am făcut sport, am meditat și am mâncat sănătos și gustos.

Nu, ultima parte nu a fost o corvoadă, pentru că de când am citit Revoluția Glucozei, mi-a devenit mai ușor să nu ciugulesc (ceea ce uneori mi se pare dificil). Cu o salată înainte de fiecare masă, totul se schimbă. Ar trebui să încerci.

Și, cel mai important, nu am lucrat DELOC! Aveam nevoie de asta. Sunt curioasă cât îți ia ție să te deconectezi și să stai pur și simplu fără să faci nimic’, a scris Andreea Raicu, în mediul online.

Iarăși au rupt românii zoom-ul pe insta!’, Superbă ești, Andreea!’, i-au transmis admiratorii.

Ce face Andreea Raicu pentru a arăta senzațional în costum de baie

Citește și  Povestea de dragoste dintre Teo si Antonio Passarelli a ajuns la final?

Foarte atentă la ceea ce mănâncă și la nevoile corpului ei, Andreea Raicu a ales să scoată din alimentație mai multe produse care nu îi făceau bine, care au multe calorii și care pot strica și tenul.

„În ce pri­veș­­te alimentația, am adaptat-o la nevoile organis­mu­lui meu (nu mănânc gluten, lac­tate, zahăr, iar car­­ne mănânc foarte rar, doar atunci când simt ne­vo­­ia), și am grijă să mă hidra­tez… Şi iarăşi foarte im­­portantă pentru mine, ca de altfel pentru toată lu­mea, este reîncărcarea bate­riilor.

Practic, ceea ce în­cerc eu să fac este să nu pierd în nicio zi contactul cu mine însămi, să-mi îngrijesc trupul, dar şi su­fle­tul. (…)

Iau unele su­plimente ali­mentare (de pildă, suplimente care susţin activi­ta­tea cerebrală, vitamina C, coenzima Q10 etc.), îmi modific unele obiceiuri de viaţă. De exemplu, mănânc mai multe grăsimi, pentru că gră­si­mile sunt extrem de nece­sa­re pentru activitatea cere­brală, dar şi pentru ferti­li­tate”, povestea, acum ceva vreme, Andreea Raicu.

Andreea Raicu dă de înțeles că nu are un iubit

De mulți ani, Andreea Raicu nu a mai fost văzută în compania unui bărbat sau, cel puțin, știe să păstreze foarte bine discreția în ceea ce privește viața ei amoroasă. Acum ceva timp, vedeta lăsa de înțeles că este singură și nu are nevoie de o relație pentru a se simți împlinită ca femeie.

„De ce crezi că dacă ai o relație sentimentală ești împlinit? Eu cunosc foarte mulți oameni care sunt în relații sentimentale, dar care nu sunt împliniți. Cred că împlinirea vine din interior mai întâi, după care, orice relație pe care o ai este un bonus de care e important să te bucuri’, a mai spus fosta prezentatoare TV.

Andreea Raicu a dezvăluit ce face în fiecare dimineață. „Dimineața după ce mă trezesc meditez și îmi încep ziua într-un ritm mai puțin alert, pentru că felul în care îmi încep ziua îmi va ghida felul în care va fi ziua mea și nu mă uit la telefon. Deci am spus: meditez, nu mă uit la telefon, fac sport uneori. Dacă am timp și citesc un pic și îmi programez toată ziua pe care urmează să o am’, a spus vedeta.

blank