Andreea Bănică
Featured, Life

Cum arată Andreea Bănică după ce și-a operat nasul. De pe patul de spital la petrecerea care a durat trei zile

Andreea Bănică, născută pe 21 iunie, și-a serbat ziua de naștere, iar cheful a început încă de sâmbătă. Recent, vedeta a luat decizia de a-și opera nasul.

Andreea Bănica este născuta pe 21 iunie, iar anul acesta, pentru a sărbători împlinirea a 43 de ani, vedeta a dat o petrecere de zile mari, care a început încă de sâmbătă. Andreea Bănică făcuse un anunț la începutul lunii, care i-a luat prin surprindere pe fani, frumoasa blondă a decis atunci că își va face operație la nas. Mai exact, Andreea Bănică va face operație pentru corectarea deviației sept, deoarece vedeta se confruntă cu grave probleme de respirație.

În urmă cu cinci ani blondina a făcut un RMN, iar atunci a aflat că are deviație de sept, afecțiune care îi afecta foarte mult respirația. Vedeta a transmis un mesaj fanilor în care îi anunța că operația la nas nu mai poate fi amânată, întrucât își dorește să scape de problemele de respirație.

”Urmează, în curând, să fac o operație la care m-am gândit foarte mult timp și pe care nu aș fi vrut s-o fac vreodată.(…) Nu mai respir bine, nu mă oxigenez bine, adică am o deviație de sept care nu mai poate fi amânată, că doar n-o să mă operez la 50 de ani. M-am hotărât s-o fac și o fac cât mai repede, așa că de pe 1 iunie încolo o să respir mult mai bine.”, le-a spus Andreea Bănică fanilor ei pe social-media.

Andreea Bănică după operația la nas: ”Vă mulțumesc pentru toate gândurile și mesajele. Sunt bine.”


La ieșirea din operație, Andrea Bănica și-a anunțat fanii că intervenția a decurs în regulă și a postat chiar și o poză de pe patul de spital.

”Vă mulțumesc pentru toate gândurile și mesajele. Sunt bine.”, a scris Andreea Bănică pe pagina sa de socializare.

Andreea Bănică a postat recent poze de la petrecerea de zile mari pe care a dat-o cu ocazia zilei de naștere. Frumoasa blonda arată extraordinar după operația la nas, care într-adevăr i-a corectat deviația de sept. Se pare că operația s-a vindecat foarte bine, nu există cicatrici, iar vedeta este zâmbitoare, semn că acum a scăpat de problemele de respirație, titrează Libertate.