Showbiz

Cum arată Anda Adam la plajă când crede că nu o vede nimeni

În pictoriale e perfectă! Ten impecabil, bronz uniform, picioare şi braţe tonifiate şi mai ales un abdomen de nota zece. În mediul online, Anda Adam face ravagii cu trupul ei „sculptat”, în realitate însă, vedeta nu e deloc suplă, iar colăceii din jurul burţii parcă „strigă” după sală şi dietă.
Ce s-ar face vedetele fără programele de editat poze! Culmea e că unele exagerează în aşa hal că nici fanii nu le mai recunosc pe stradă.
E şi cazul Andei Adam (37 de ani), o împătimită o fitness-ului cândva, care însă de ceva vreme pare să fi dat în patima dulciurilor. Fotoreporterii Click! au surprins-o zilele trecute pe o plajă retrasă din Mamaia, bronzându-se alături de soţul ei şi câţiva amici. Cu părul prins şi nemachiată, Anda a încercat să se ascundă sub o pereche de ochelari imenşi.
Cântăreaţa a purtat un costum de baie animal print, iar sutienul minuscul abia îi acoperea sânii uriaşi. Cu bustul se mândreşte, însă a încercat din răsputeri să-şi acopere abdomenul. Nu s-a „riscat” cu prea multe poziţii pe şezlong, iar atunci când o prietenă a rugat-o să facă o poză cu ea, artista şi-a tras repede o rochie lungă şi largă din voal, care să-i acopere colăceii de pe burtă şi celulita de pe picioare. Kilogramele în plus nu mai pot fi puse pe seama sarcinii, având în vedere că blonda a născut în toamna lui 2015. Deşi e „durdulie”, cântăreaţa insistă să se dea „perfectă” pe site-urile de socializare. Sperăm să revină cât mai repede în sala de sport şi să nu mai apeleze la astfel de trucuri pentru a-şi retuşa silueta.