Alegerea sistemelor de incalzire și a celor sanitare reprezinta unul dintre cele mai importante aspecte in construirea unei cladiri, fie ca este vorba de locuinte personale, complex de birouri sau spatii comerciale. Produsele și echipamentele de calitate sporesc durabilitatea și rentabilitatea constructiei, aducand un plus de valoare. De aceea, este important sa lucrati cu profesioniști, precum echipa Top Install. Astfel, aveti siguranta ca respectati reglementarile legale, indeplinind totodata normele de securitate.

De cele mai multe ori, persoanele care monteaza instalatiile electrice și sanitare nu au calificari in domeniul in care activeaza sau nu cunosc particularitatile fiecarui model de pe piata. Alaturi de Top Install nu veti mai avea insa aceasta problema. Top Install ofera solutii și servicii de consultanta tehnica, proiectare, instalare şi mentenanta, necesare pe inaintea defașurarii lucrarii, in timpul și dupa terminarea constructiei.

Pasi de urmat in achizitionarea unui sistem de incalzire

Atunci cand va alegeti sistemul de incalzire al unei cladiri trebuie sa știti ca aveti mai multe optiuni de la sistemele de incalzire cu apa sau aer cald pana la incalzirea cu pompele de caldura sau energie electrica. La alegerea unui astfel de sistem sunt numeroase aspecte de care trebuie sa tineti cont, in functie de prioritatile dumneavoastra : buget, rentabilitatea inventitiei, consum sau randamentul pe termen lung. Metodele de productie inovative și mașini de productie speciale reprezinta un avantaj concurential important.

Daca nu sunteti familiar cu produsele pentru sistemele de incalzire și sanitare cel mai bine este sa apelati la o firma autorizata. De asemenea, luati-va timp sa verificati site-uri și forumuri de specialitate de unde puteti afla informatii folositoarea de la persoane care au abordat subiecte de interes pentru dumneavoastra. Totodata, nu va sfiiti sa puneti puneti intrebari sau sa studiati oferta mai multor firme de specialitate. Instalatiile de incalzire si sanitare și santitare pot ajunge pana la 30% din costurile de constructie a cladirii. De aceea, este mai bine sa investiti mai mult intr-o cercetare amanuntita și sa platiti pentru un audit al mai multor specialiști inainte de a lua decizia finala.

Produse si echipamente Top Install

O gama larga de produse şi servicii pot fi consultate in cataloagele online de pe site-ul Top Install. Echipamentele sunt construite astfel incat sa economiseasca energie și sa deci contribuie la crearea unui mediu mai putin poluat și o viata sanatoasa.

De-a lungul timpului, Top Install a executat lucrari variate pentru diferite tipuri de constructii. Cererile pentru furnizarea de echipamente pentru sistemele de incalzire, racire sau furnizare a apei necesita solutii complexe, personalizate fiecarei proiect in parte. Fie ca doriti o lucrare integrata sau cautati rezolvarea unei probleme specifice care sa fie integrata in cadrul unei solutii generale, trebuie sa aveti in vedere intreg sistemul, care sa functioneze fara sa va puna probleme.

Cataloagele online Top Install ofera informatii complete despre produsele folosite in diferite lucrari, de la dimensiune, grupa de materiale, capacitate, putere sau tensiune. Preturile variaza in functie de nevoile fiecarui proiect in parte, așa ca atunci nu ezitati sa cereti o oferta personalizata care poate sa includa o gama larga de servicii, de la consultanta profesionala pe şantier, pana la recomandarea de produse relevante pentru constructia dumneavoastra.