Showbiz, Stiri

Cum a aflat Alex Velea că va deveni TATĂ

Anul acesta a fost plin pentru Alex Velea şi Antonia. Supravegheaţi de ochiul vigilent al presei, despre cei doi artişti s-au scris vrute şi nevrute… Prezent la lansarea videoclipului “Am rămas cu gândul la tine”, al “protejatului” Mario Fresh, Velea ne-a dezvăluit că vâlva din jurul lui i-a adus mai multă notorietate.

velea_m-crop-644x416

Relaţia dintre Antonia şi Velea a fost un mister pentru multă lume… Odată cu sarcina solistei, cei doi şi-au asumat dragostea consumată şi au strigat în gura mare cât de mult se iubesc. Întrebat cum a rezistat în ultima perioadă şi cum a avut de suferit imaginea lui, artistul ne-a răspuns vehement. “Am nervi tari. Chiar dacă mi-a mai sărit muştarul, nu are importanţă, sunt bărbat şi am procedat ca orice bărbat într-o astfel de situaţie. Noi ne-am susţinut reciproc. Imaginează-ţi cât de uniţi am fost după câte mizerii s-au scris. Când lumea spune mizerii, trebui să fii puternic. Imaginea nu mi-a fost afectată, din contră, am avut mai multe concerte, am făcut mai mulţi bani, totul e perfect”, a explicat solistul.

“Am trecut printr-o mie de stări” Plin de emoţii în privinţa copilului, artistul ne-a explicat cum a primit vestea că va deveni tată. “Am aflat printr-un plic în formă de cadou. Într-o fracţiune de secundă am trecut printr-o mie de stări. M-am emoţionat, m-am întărit, m-am bucurat teribil. Dar parcă nu îmi venea să cred, am primit încă o dată confirmarea şi atunci am zis: « Slavă Domnului, a venit!». Eu am avut o copilărie fantastică. Am fost şi singur la părinţi, îţi dai seama că am fost un răsfăţat, totodată am avut limite, nu i-am dezamăgit pe ai mei, am fost bine educat. Aşa vreau să îmi educ şi eu copilul. Doresc fiecărui copil să aibă parte de o copilărie plină de dragoste, aşa cum am avut eu”, a afirmat Alex. “Nu ştiam ce se întâmplă cu viaţa mea” Şi pentru că era la un eveniment în care promova un copil de 15 ani, Velea şi-a reamintit de începutul carierei muzicale. “Pe ăsta mic l-a descoperit Smiley, numai că el are prea multe pe cap şi l-a trimis la mine: “Du-te la Velea că el are mintea mai mică… aşa de copil”. Acum e mai uşor să apari pe piaţă. La mine a fost foarte greu. Noroc cu Smiley că m-a ajutat, e fratele meu de când am venit la Bucureşti. A fost greu… Trebuia să oscilez între cariera de artist şi şcoală. Nu ştiam ce se întâmplă cu viaţa mea. Să termin şcoala – deja eram la facultate, la Electromecanică -, să aleg muzica… Efectiv nu ştiam pe ce drum să o iau. Şi iată-mă acum”, a încheiat Velea. “Nu sunt neapărat sufletist, sunt normal. Aşa trebuie să fie oricine. În viaţă trebuie să dăruieşti, să împarţi, asta contează mult.”, ALEX VELEA